Weisz Fanni az olaszoknak elárulta nagy álmát

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Olaszország Weisz Fanni Milánó kiállítás álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni életében először, a világkiállítás arcaként járt Milánóban. Az olaszok kézzel-lábbal való magyarázása teljesen elbűvölte a fiatal lányt, aki eddig azt hitte, hogy olasz ismerősük csak a kedvéért gesztikulál ennyire...

Hatalmas sikere volt az olaszoknál a bájos Weisz Fanninak, aki Magyarországot képviselte a milánói világkiállításon. Fanni gyönyörű arca és kedvessége azonnal levette a lábukról az olaszokat. Az sem zavarta őket, hogy a fiatal lány hallássérült.

Miután a Rai Unonak adtam egy interjút, amiben a nagy álmomról meséltem, nagyon sok olasz megkeresett, hogy segítene nekem ezt megvalósítani. Arról beszéltem, hogy nagyon szeretnék egy olyan kávézót nyitni, amelyben siketek dolgoznának. Sajnos ez a tervem egyelőre még várat magára, ugyanis befektetési problémáim vannak. Erre a témára kérdeztek rá, felajánlották, hogy segítenek berendezni, megtervezni az álmomat. Nagyon kedvesek voltak, meghatott a segítőkészségük" - mesélte Fanni, aki körül csak úgy zsongtak az olaszok, amikor bemutatta a magyarok ételét, a lecsót.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A kiállításon odasereglettek körém és elkezdtek hozzám beszélni. Mondtam, hogy bocsánat, én nem hallok, de őket ez egy percig sem zavarta. Nagyon nyitottak, azonnal elkezdtek kézzel-lábbal magyarázni, mindet megmutatni. Jó volt látni, milyen erőteljesen használják a testbeszédet. Anyának van egy olasz barátja, aki szintén intenzíven használja a kezeit, amikor beszél. Azt hittem, hogy csak ő ilyen, szeretetből igyekszik velem így kommunikálni. De Milánóban rádöbbentem, hogy az összes olasz így beszél, így elmondhatom, hogy ez a nép nagyon belopta magát a szívembe. Imádom őket" – nevetett Fanni, aki tele van tervekkel, éppen egy saját regényt ad ki.

Dolgoznom kell, feladataim vannak, még pörögni szeretnék, mindent csinálni, amíg fiatal vagyok. Csak utána jöhet a családalapítás”.

Kiderült, mit csinálna Tolvai Reni, ha nem énekesnő lennehttp://www.life.hu/sztarok/20151124-kiderult-mit-csinalna-tolvai-reni-ha-nem-enekesno-lenne-sminkelne.htmlNem is gondolnád, milyen szakmát választott volna Tolvai Reni, ha nem nyeri meg a Megasztár 5 szériáját 2010-ben. Eláruljuk, mihez ért még legalább annyira, mint az énekléshez.TV + Sztárok--Exkluzív! Íme, az első fotók Kiszel Tünde jövő évi naptárából - kész cirkusz!http://www.life.hu/sztarok/20151123-exkluziv-ime-az-elso-fotok-kiszel-tunde-jovo-evi-naptarabol-kesz-cirkusz.htmlA hagyományokhoz híven ismét elsőként közölhetünk képeket Kiszel Tünde jubileumi, immár 15. éve készülő kalendáriumából. A naptárdíva igazán kitett magáért a kerek évfordulóra: bevette az Eötvös cirkuszt! TV + SztárokOrigoKiss Daniella bűvésztrükkökkel készül a Miss World világversenyrehttp://www.life.hu/sztarok/20151120-kiss-daniella-buvesztrukkokkel-keszul-a-miss-world-vilagversenyre-lui-buvesztol-tanul.htmlKiss Daniella ma kora hajnalban indult el Kínába, a Miss World világverversenyre. Sarka Kata mentroláltja bűvésztrükkökkel készül elkápráztatni a világot, amelyben Lui bűvész volt a segítségére. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi barátnőjét nem engedték fel a repülőgépre http://www.life.hu/sztarok/20151031-bodi-sylvi-baratnojet-nem-engedtek-fel-a-repulogepre-igy-sylvi-egyedul-megy-nicaraguaba.htmlA szuperszexi szörfös lány, egykori glammodell ezúttal egy barátnőjével készült Nicaraguába, ám a lányt nem engedték fel a repülőgépre, mert az útleveléből kipottyant egy lap. TV + Sztárok--Bebe: "Tolókocsiban is lenyomom a show-t, ha kell"http://www.life.hu/sztarok/20150926-bebe-tolokocsiban-is-lenyomja-a-sztarban-sztar-adasat-ha-arra-van-szukseg.htmlNem is sejtenénk, hogy Bebe rejtőzik a vastag festék alatt, amiben a Sztárban sztár nyitóadásában lép színpadra vasárnap. Ráadásul ezzel még nincs is vége a meghökkentő részleteknek. TV + Sztárok--Kínos! Sebestyén Balázs összekeverte a saját vendégeit a saját műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20150926-kinos-sebestyen-balazs-osszekeverte-a-sajat-vendegeit-szabo-zsofit-kiss-ramonat-a-sajat-musoraban.htmlKínos pillanatokat élt át Sebestyén Balázs a Gyertek át szombat este! című műsorában... Saját bakiját még kínosabb poénnal próbálta elütni. Nem sikerült.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.