Nagy sebességgel Nagy Feró kocsijába csapódott egy BMW Veresegyházán. Hajszálon múlt az énekes élete, és az is, hogy Feró kocsija letarolja a buszmegálló utasait. A BMW-s friss jogsival vezetett.

Néhány centin múlt, hogy nem történt tragédia, amikor álmai autójával dolgozni indult hajnalban az RTL Klub székházába a Beatrice frontembere. A semmiből nagy se­bességgel egy, a főútra kikanyarodó jármű csapódott bele Feró luxusterepjárójába a csúszós aszfalton Veresegyházán - írja a Bors.

Fotó: Polyak Attila - Origo

"Csak a baleset után fogtam fel, mekkora szerencsém volt, csoda, hogy még élek! Meghalhattam volna, ha nem csak a kocsi hátulját kapja el a BMW, így viszont sértetlenül szálltam ki az autóból" - mesélte a lapnak Feró a három héttel ezelőtti balesetéről.

"Isteni szerencse, hogy nem történt tragédia, mert a baleset néhány méterrel egy buszmegálló után történt, ahol három vagy négy, szintén munkába induló ember várakozott. Olyan nagy sebességgel csapódott belém a másik autó, hogy teljesen elsodort. Ha ez a megálló előtt történik... Belegondolni is szörnyű, több ember életébe került volna" - tette hozzá elfojtott hangon a rocker.

Feró a nagy ijedtség után már a kocsit siratta, amit mindössze hat hete használt.

"Olyan régóta vágytam rá, még csak hat hete használtam, amikor összetört. Nem akartam elhinni! Nem elég, hogy az ember összetöri az autóját, de még nagyobb bosszúságot okoz, ha a járgány, ami ripityára törik, vadonatúj."

"A biztosító nagyon rendes volt velem. Megállapította, hogy a kocsi totálkárosra tört, hiszen teljesen gajra ment a felfüggesztés, kár lett volna javítgatni.

Úgyhogy ka­pok egy teljesen új autót, be kell mennem a szalonba, és választhatok. Addig is kaptam egy csereautót.

Most egy kis szervó nélküli Suzukival rovom a köröket. A kormányt is alig bírom eltekerni, jópofa, volt ne­kem ilyenem régen, de várom, hogy újra beleülhessek a terepjáróba - vallotta be Feró.