Tóth Gabi, aki végül harmadik helyen zárt a Sztárban sztár című produkcióban, nem vett részt a döntő utáni afterpartin. A hivatalos közlemény szerint rosszul lett.

Tóth Gabi és Csobot Adél között némi feszültség volt érezhető az utolsó adásokban. Bereczki Zoltán egy ártatlannak tűnő mondatára Gabi jó hangosan felszisszent, kinyilvánítva ezzel a nemtetszését.  „Én címszavakat írtam a négy döntőshöz. Szerintem a Gabi elpusztíthatatlan energia, aki mindig valami elementáris dolgot hoz a színpadra. Az Adél, az a pozitív életöröm, valami hasonló, mint a Gabi, de picit más” – mondta Bereczki.

Forrás: Facebook/Sztárban sztár

Csobot Adél is hallotta kolléganője reakcióját, de rezzenéstelen arccal vette tudomásul, ezek után kihirdették, hogy negyedik lett, megpuszilta Gabit is, és leült a kanapéra. „Nagyra tartom Gabit, örülök, hogy együtt versenyezhettem vele a műsorban. Bennem nincs féltékenység, büszke vagyok a negyedik helyezésre” – mondta a Borsnak Adél.

A lap természetesen Tóth Gabit is megszólaltatta: „Én még kevésbé vagyok rá féltékeny, Adélkának rengeteget segítettem a műsor alatt, tanácsokkal is elláttam. Köztünk semmilyen ellentét sincs, csupán az én nevemmel próbálják címlapra tenni, és eladhatóvá tenni” – reagálta az énekesnő. Arra a kérdésre már nem válaszolt, hogy miért nem vett részt az afterpartin.

A TV2 sajtóosztálya a következő nyilatkozatot tette: „Tóth Gabival terveztünk a Sztárban sztár Afterparty adásában is, de sajnos a tízhetes feszített tempójú felkészülés annyira kimerítette, hogy rosszul lett. A stúdióból szülei vitték haza, ezért nem láthatták a nézők a többi énekessel együtt a háttérműsorban.”

Gabi nagy reményekkel indult a produkcióban, mint minden versenyző, ő is nagyon szeretett volna nyerni. „Gabi úgy indult neki ennek a versenynek, hogy esélyes lehet arra, hogy eljusson a döntőig, de ő sem számított arra, hogy Gáspár Laci ennyire szórakoztató lesz. A zsűri kritikáját sem mindig fogadta jól, olykor egy kis indulat is érződött a gesztusain és a szavain, és Adéllal sem bánt kesztyűs kézzel” – mondta az egyik stábtag. 

Kiderült! 2015-ben Gáspár Laci nyerte a Sztárban sztárt
Bereczki Zoltán, Majka és Liptai Claudia is Gáspár Lacit várta győztesnek, Havas Henrik pedig Peter Sramekre szavazott. Az ítészek döntése azonban nem esett latba ma este, ahogyan a kiesett versenyzőké sem, akik Laci és Gabi között vívódtak. Olvasd el a Life.hu cikkét!