Jó ügyért dobta le a felsőjét a szexi Larion Zoé

Forrás: Larion Zoé -
modell Larion Zoé szexi környezetvédelem dögös meztelen Müller Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó ügyhez adta nevét Larion Zoé, aki még a felsőt is lekapta, hogy felhívja a figyelmet a tudatos környezetvédelemre. 

A sztárpár örömmel vállalta a fotózást a Zöld Kommandó felkérésére, hiszen a környezet megóvását fontos feladatuknak tekintik.

Forrás: Larion Zoé

„Gyermekkorom óta igyekszem zölden élni, a családommal sokat túrázunk és már akkor megtanították, hogyan tudok környezettudatosan élni" – kezdte mesélni környezettudatosságának történetét Attila.

„Nem csak szelektíven gyűjtjük a hulladékot, de minden izzó energiatakarékos. Feleslegesen nem folyatom a csapot, soha nem szemetelek, inkább cipelem a hulladékot, amíg nem találok egy kukát. Nagyon szeretem a természetet és nem is értem, hogy nem látja be az emberiség, hogy amit művel a földdel az elkeserítő. Így ha pont előttem szennyezi valaki, azt nem hagyom szó nélkül! Mikor túrázom, mindig van nálam gyűjtő zsák és sajnos nagyon hamar megtelik mások otthagyott szemetével„ – mondta Attila, akitől Zoé vette át a szót.

Forrás: Larion Zoé

„Kölyökként állandóan a szabadban voltam. Vízparton vagy a közeli kiserdőben sétáltam, imádtam mezítláb szaladgálni a frissen boronált szántóföldön és a fűben ülve olvasgatni egy jó regényt. 20 éve még nem volt tele minden szeméttel és kutyaürülékkel. Sajnálattal tapasztalom, hogy kutyasétáltatás közben egy-egy park olyan, mint egy aknamező. Nemhogy a fűbe heveredni nincs gusztusom, a járdán is óvatosan kell lépkednem, mert sajnos a legtöbb gazdi még mindig annyira kényelmes, hogy nem szedi össze a kutyája után a végterméket. Nyáron undorodva figyelem, ahogy a kupacokat lepik a legyek. Amikor sétára indulok a saját kutyusaimmal, több kakizacsit viszek magammal és előszeretettel ajándékozok belőle másoknak, ezzel hangsúlyozva, hogy ez így lenne természetes. Apropó zacskó. Bevásárlásnál egy praktikus picire összehajtható és könnyű textil táskát használok a ridikülömnek alig foglal helyet így ez mindig nálam van. Rettenetes mennyiségű műanyag zacskó kallódik minden háztartásban. A szemétszedő aktivitás mellett a másik nagy kedvencem a gerillakertészet, amikor virágok ültetésével tesszük szebbé a környezetünket. De ennél egyszerűbben is vigyázhatunk a közterek tisztaságára. Egyszerűen ne dobáljuk el a szemetet és főként ne vigyük olyan helyre a hulladékot ahonnan később nagyon nehéz eltávolítani, elszállítani. Gondolok itt arra, amikor az erdő szélén, zöldellnek a szemétkupacok. A kidobott babakocsi, autógumi, építési hulladék, stb. Évek óta szívesen veszek részt környezetvédelmi programokon. Vigyázzunk arra amink van, addig amíg még nem késő!" – magyarázta Zoé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.