Bár végül Simon Vaughannak kedvezett a bíróság ítélete, a férfi édesanyja, Lynne továbbra is aggódik fiáért.

Simon Vaughan édesanyja szerint életerős, aktív férfi volt egészen addig, amíg Afganisztánban egy bombatámadás miatt kerekesszékbe nem került. A 31 éves hadirokkant, akit otthon felesége, Donna és kisfia várta, 1,1 millió angol font, vagyis közel 5 milliárd forintnak megfelelő összegű kártérítést kapott a brit államtól.

Forrás: Northfoto

A pénzt neje kezelte, aki bár maga is munkanélküli volt, egyáltalán nem spórolt a kiadásokkal, és a háromnegyed részét a ház felújítására, lebontására, majd a felépítésére költötte. Miután elherdálta a vagyont, Donna idén Valentin-napon fogta a közös gyermeküket, és bejelentette férjének, hogy elválik tőle.

Bár a bíróság múlt hónapban elrendelte, hogy Simon megtarthatja lakását, felesége követelését pedig megtagadták, a férfi helyzete továbbra is kétséges: a megmaradt pénzéből szinte semmilyen kiadását sem tudja fedezni: sem a számlákat, sem a fizioterápiákat, sem pedig egyetlen fia támogatását. Simon édesanyja fél attól, mi lesz fiával, ha már ő nem lesz. Soha nem engedném, hogy otthonba kerüljön, de egyre inkább úgy látom, nincs más választásom. Csak ki fogja meghallani a hangját, ha már én nem vagyok?– tette fel a kérdést a Mail Online oldalán a kétségbeesett asszony.