Az újra szingli énekesnő teljesen kivirult, amióta nem él együtt kislánya édesapjával.

Szulák Andreának hatalmas kő esett le a szívéről a szakítással és a szétköltözéssel – írja a Bors. Andi sugárzik a boldogságtól, rengeteget dolgozik, fellépésről fellépésre jár, és a karácsony közeledtével egyre több jótékonysági rendezvényre rohan. 

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Az énekesnő egyébként nyolcéves lányát, Rozinát is jótékonykodásra neveli. „Három-négy éves korában elkezdtük azt, hogy az ünnepek előtt összeszedtük azokat a játékait, amikkel nem játszik, és a Mikulásgyárnak adtuk. Most a sulijában is van gyűjtőakció, oda fog vinni játékokat. Szerintem ez elsősorban nem nevelés kérdése, hanem példamutatás. Ha a gyerek azt látja, hogy a szülője nem fordítja el a fejét, ha egy rászorulót lát, ő sem fogja. Rozina nagyon érzékeny gyerek. Mutattam neki a világ minden tájáról hátrányos helyzetű gyerekekről készült képeket, egyből megértette, miért is olyan fontos ez” – magyarázta a lapnak Szulák Andrea, aki szívesen mesélt kislányáról, a közelmúltbeli magánéleti válságról már kevésbé. 

Egyet azonban, tulajdonképpen a legfontosabbat, elárult: „Tök jó minden, jól vagyok. Hát nem látszik?” – mondta mosolyogva.