Mi?! Kitiltották Chris Brownt Ausztráliából!

Forrás: AFP/Gabriel Olsen -
erőszak Chris Brown koncert Ausztrália Rihanna NANE2015 énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptemberben az ausztrál kormány nem engedélyezte, hogy a rapper/hip-hop sztár belépjen az országba. Az ok: Chris erőszakos múltja. 

A sztár menedzsmentje akkor azt nyilatkozta, hogy a decemberi turnéra tisztázzák a helyzetet. Michaelia Cash, az ausztrál nők jogaiért felelős miniszter szerint ugyanakkor az énekes viselkedése nem összeegyeztethető az Ausztráliában elvárt normákkal, és mindenkinek vállalnia kell a felelősséget a tetteiért - írja az ABC.

Forrás: AFP/Gabriel Olsen

A politikus Chris Brown erőszakos incidensére utalt: arra, amikor bántalmazta egykori szerelmét, Rihannát. A koncertet ugyan meghirdették, de több helyen is az "I BEAT WOMEN" (azaz: Nőket vertem) feliratú posztereket raktak ki. A szervezők egy nyilatkozatot adtak ki, melyben elmondták, hogy ennek ellenére a jövőben biztosan megvalósul majd a turné.

Megszületett a végső ítélet: szándékosan gyilkolt Oscar Pistorius!http://www.life.hu/news/20151203-oscar-pistorius-a-legfelsobb-birosag-szerint-szandekos-emberolest-kovetett-el.htmlBűnösnek ítélte szándékos emberölésben Oscar Pistoriust a dél-afrikai legfelsőbb bíróság csütörtökön, hatályon kívül helyezve ezzel a futó ügyében korábban hozott ítéletet. News--Felvágta ereit a Buffy sztárjahttp://www.life.hu/news/20151202-nicholas-brendon-ongyilkos-akart-lenni-felvagta-ereit-a-buffy-sztarja.htmlNicholas Brendon öngyilkos akart lenni, egy konyhakéssel vágta fel ereit, de csak most vallott a történtekről egy tévéműsorban.News--Pokrócba csavarva dobta ki csecsemőjét egy nő Tatabányán http://www.life.hu/news/20151202-megolte-gyermeket-egy-fiatal-no-a-kisbabat-pokrocba-csavarta-beismero-vallomast-tett.htmlA most 38 éves nő még 2003-ban szülte meg a kisbabáját. A boncolás során kiderült, hogy a gyermek egészségesen jött a világra, mégsem élhetett sokáig. NewsThinkstockKiforgatta vagyonából, elhagyta, majd beperelte felesége a hadirokkant katonáthttp://www.life.hu/news/20151202-simon-vaughan-hadirokkant-katonat-kiforgatta-vagyonabol-elhagyta-majd-beperelte-felesege.htmlBár végül Simon Vaughannak kedvezett a bíróság ítélete, a férfi édesanyja, Lynne továbbra is aggódik fiáért. News--Keményen összeszólalkozott Chrissy Teigen és Donald Trumphttp://www.life.hu/news/20151201-chrissy-teigen-modell-es-donald-trump-uzletember-twitteren-osszeszolalkozott-egymassal.htmlEgyre valószínűbb, hogy Chrissy Teigen nem Donald Trumpra fog szavazni a soron következő amerikai elnökválasztáson. NewsAFPHatalmasat esett Harry herceg lovaspólózás közben - Videóhttp://www.life.hu/news/20151130-harry-herceg-lovaspolo-meccs-kozben-esett-le-lovarol-fokvarosban.htmlNem egyszer, hanem kétszer is leesett a lováról a trónörökös egy fokvárosi jótékonysági lovaspóló mérkőzés közben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.