Így tette Graham Nortont a világ legszerencsésebb férfijává Madonna

színpad Graham Norton popénekesnő férfi koncert szerencse London Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A popkirálynő négy másik pasi mellett a britek kedvenc komikusát is színpadra szólította londoni koncertjén, Graham Norton pedig alaposan ki is használta a helyzetet.

Köztudott, hogy Graham Norton rajong Madonnáért, aki nemrég Londonban adott koncertet a Rebel Heart turtnéja egyik állomásaként.

Forrás: AFP/Will Oliver

A brit televíziós személyiség éppen ezért láthatóan a mennyekben érezte magát, amikor a popdíva színpadra szólította őt és még négy másik férfit – ám csak ő részesülhetett Madonna kegyeiben, amikor az énekesnő átfonta lábait Norton derekán. Az 52 éves Norton természetesen rögtön ki is használta a helyzetet, és alaposan végigmarkolászta Madonna combját – íme, a videó:

Megúszhatja a börtönt az ürülékkel udvarló férfihttp://www.life.hu/news/20151202-borton-helyett-gyogykezeles-varhat-a-kakival-tamado-ferfire-hat-not-tamadott-meg.htmlA 24 éves pozsonyi fiatalember, Martin Macko azzal vált híressé, hogy több nőt is megtámadott az utcán, és bekente őket kakival. Az ügyészség fenntartaná a szlovákiai kakifantom vizsgálati fogságát. NewsThinkstockA nők okozták a viszkis rabló vesztéthttp://www.life.hu/sztarok/20151204-ambrus-attila-a-viszkis-rablo-belatta-a-nok-miatt-is-ment-bankot-rabolni.htmlAz egykori fenegyerek állítja, a nők miatt kezdett rabolni, hogy pénzzel varázsolja el aktuális barátnőjét. TV + Sztárok--Micsoda?! Újra együtt Madonna és Sean Penn?http://www.life.hu/intim/20151102-madonna-es-sean-penn-ujra-egyutt-kozos-szobaban-toltottek-az-estet.htmlAz egykori házaspárt egy tengerparti szállodában látták együtt, ahol nem igazán bujkáltak a kamerák elől. Vajon újra felmelegítik a kapcsolatukat? IntimAFPKönnyek között emlékezett a párizsi merénylet áldozataira Madonnahttp://www.life.hu/sztarok/20151115-madonna-a-stockholmi-koncertjen-konnyek-kozott-emlekezett-a-parizsi-merenylet-aldozataira.htmlAz egész világot megrázta a párizsi merényletsorozat, melynek kapcsán egyre több sztár biztosítja együttérzéséről a franciákat. Legutóbb Madonna emlékezett meg az áldozatokról stockholmi koncertjén. TV + Sztárok--Lánykérésnek álcázta a szakítást egy angol férfi: Videó!http://www.life.hu/intim/20151201-durvan-atverte-baratnojet-egy-megcsalt-ferfi-videora-vette-az-esemenyeket.htmlFeldíszített lakás, virágszirmok és lágy zene - ez várta haza azt a fiatal lányt, aki még nem is sejtette, hogy minden jel ellenére élete egyik legkínosabb élményében lesz része. Intim--Sipos Péter halálközeli élményéről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20151203-sipos-peter-az-irigy-honaljmirigy-enekese-halalkozeli-elmenyero-vallott-amit-amerikaban-elt-at.htmlAz Irigy Hónajlmirigy énekese Amerikában megtapasztalta, milyen amikor halálfélelem gyötri az embert. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.