Hamarosan megjelenik új könyve, amiben rengeteg új részlettel szolgál a börtönéletről, és persze Vajna Timit is többször emlegeti a Túléltem című írásában.

„Engem egy Palácsik Tímea nevű nő hamisan bevádolt, a bíróság pedig minden bizonyíték hiányában, az ő vallomása alapján elítélt négy és fél év börtönre úgy, hogy az igazságügyi orvos szakértők kizárták annak lehetőségét, hogy az erőszakos közösülés létrejöhetett. Ennek ellenére a bíróság neki hitt” – mondta a Borsnak Damu, aki szerény körülmények között él feleségével, ennek ellenére állítja: nem irigy Vajna Timire, akihez korábban nyalt levelet írt.

Fotó: Margitay Klára

„Minden 33 éves nőt megkérek tisztelettel, hogy gondoljon bele, milyen lehet, ha egy hetvenéves bácsi mellé kell bújnia éjszakánként. Biztosan jó lehet több tízmilliós autóval furikázni. Biztos jó lehet üzletasszonyként gyémántüzletben fel-alá mászkálni. De azt gondolom, hogy a legelvetemültebb embereknek is van lelke, lelkiismerete. Azt a tíz percet, mielőtt elalszik, azt nem veheti el tőle senki. Nehezen tudom elképzelni, hogy ő éjszakánként nyugodtan és békésen alszik el. Biztosan rám gondol előtte. A legkomolyabb bűnözők bent a börtönben is csak nehezen tudnak elaludni, mert mikor lecsukták a szemüket, előtört belőlük a lelkiismeret” – magyarázta Roland, akinek mostanában egy súlyos magán­életi problémával kell megküzdenie. Felesége, aki öt hónapos terhes, súlyos alkoholproblémákkal küzd.