Damu Vajna Timiről: "Éjszakánként rám gondol elalvás előtt"

Fotó: Margitay Klára -
Damu Roland alvás éjszaka Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megjelenik új könyve, amiben rengeteg új részlettel szolgál a börtönéletről, és persze Vajna Timit is többször emlegeti a Túléltem című írásában.

„Engem egy Palácsik Tímea nevű nő hamisan bevádolt, a bíróság pedig minden bizonyíték hiányában, az ő vallomása alapján elítélt négy és fél év börtönre úgy, hogy az igazságügyi orvos szakértők kizárták annak lehetőségét, hogy az erőszakos közösülés létrejöhetett. Ennek ellenére a bíróság neki hitt” – mondta a Borsnak Damu, aki szerény körülmények között él feleségével, ennek ellenére állítja: nem irigy Vajna Timire, akihez korábban nyalt levelet írt.

Fotó: Margitay Klára

„Minden 33 éves nőt megkérek tisztelettel, hogy gondoljon bele, milyen lehet, ha egy hetvenéves bácsi mellé kell bújnia éjszakánként. Biztosan jó lehet több tízmilliós autóval furikázni. Biztos jó lehet üzletasszonyként gyémántüzletben fel-alá mászkálni. De azt gondolom, hogy a legelvetemültebb embereknek is van lelke, lelkiismerete. Azt a tíz percet, mielőtt elalszik, azt nem veheti el tőle senki. Nehezen tudom elképzelni, hogy ő éjszakánként nyugodtan és békésen alszik el. Biztosan rám gondol előtte. A legkomolyabb bűnözők bent a börtönben is csak nehezen tudnak elaludni, mert mikor lecsukták a szemüket, előtört belőlük a lelkiismeret” – magyarázta Roland, akinek mostanában egy súlyos magán­életi problémával kell megküzdenie. Felesége, aki öt hónapos terhes, súlyos alkoholproblémákkal küzd.

Berki Krisztián: "A modern Rúzsa Sanyi vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20151204-berki-krisztian-a-modern-ruzsa-sandornak-tartja-magat.htmlA Life.hu nagyszájú riportere Berki Krisztiánnak tette fel a nagy kérdést: Vajon hová pozícionálja magát? A TV2 sztárja meglepő választ adott.TV + Sztárok--Hegedűs Hanga a Konyhafőnök Junior győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20151204-hegedus-hanga-a-konyhafonok-junior-gyoztese.htmlNégy héten át küzdöttek a kiskukták az RTLII gasztrorealityjében. Végül ketten, Hegedűs Hanga és Stiefuater Leni jutottak a Konyhafőnök Junior végső, pénteki fináléjába. Kiélezett küzdelem után Hanga lett a győztes.TV + Sztárok--Mi?! Miley Cyrus egy időre eltűnik a nyilvánosság elől? http://www.life.hu/sztarok/20151204-miley-cyrus-mindenkit-meglepett-a-kijelentesevel-visszavonul-a-sztar.htmlAz énekesnő meglepő kijelentést tett a minap, mellyel a szakma mellett a rajongókat is lesokkolta. Állítása szerint többet nem lép vörös szőnyegre! TV + Sztárok--Így tette Graham Nortont a világ legszerencsésebb férfijává Madonnahttp://www.life.hu/sztarok/20151204-madonna-popenekesno-a-vilag-legszerencsesebb-ferfijava-tette-graham-norton-komikust.htmlA popkirálynő négy másik pasi mellett a britek kedvenc komikusát is színpadra szólította londoni koncertjén, Graham Norton pedig alaposan ki is használta a helyzetet. TV + SztárokRékasi Károly: "Gerdával kezdjük visszakapni a régi életünket"http://www.life.hu/sztarok/20151204-rekasi-karoly-elete-ujra-a-regi-most-mar-csak-a-jovovel-foglalkozik-a-szinesz.htmlA színész most kezd visszatérni a normális kerékvágásba a hónapokkal ezelőtti motorbalesete óta. Szerelmével úgy érzik, végre minden olyan, mint régen volt. TV + Sztárok--Presser Gábor: „A munka elvett valamit az életemből”http://www.life.hu/sztarok/20151204-presser-gabor-sosem-volt-nosulos-tipus-a-sok-munka-elvett-dolgokat-az-eletebol.htmlA legendás magyar zenész a mai napig nem nősült meg, és gyermeke sem született. Elmondása szerint sok mindent fel kellett áldoznia ahhoz, hogy sikeres előadó váljon belőle. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.