Helikopterezők, celeb jelöltek, figyelem! Új valóságshow indul

Forrás: Istvan Ruff -
Való Világ valóságshow Big Brother RTL
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTLII a televíziós reality fogalmát új szintre helyezi 2016-ban, ugyanis minden idők legsikeresebb hazai valóságshow márkája, a ValóVilág a ig Brother alapjain indul újra „ValóVilág powered by Big Brother” néven.

Az RTLII létrehozza a reality-k Indominus rexét, Mechagodzilláját, egy teljesen új fogalmat a valóságshow-k történetében. A ValóVilág márka eddig hét sikeres évadon van túl, míg a Big Brother eddig két szériát könyvelhetett el Magyarországon. A nézők jövőre egy teljesen megújult és új alapokra helyezett valóságshow-t láthatnak, ugyanis a Big Brother licenszére építkezve, ValóVilág márkanév alatt indít reality-t a csatorna. Egy dolog azonban nem változik: olyan jelentkezőket várnak a műsor készítői, akik nagybetűs karakterek.

Forrás: Istvan Ruff



Akik szeretnék, hogy Soprontól Békéscsabáig, Salgótarjántól Pécsig róluk beszéljenek, hogy megismerjék őket az utcán, autogramot kérjenek tőlük ismeretlenek vagy ismerősök, netán valóságshow hőssé akarnak válni, akkor nekik teremtették a „ValóVilág powered by Big Brother” reality-t.

Disznók lelkével is foglalkozna Molnár Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20151207-molnar-aniko-allatokon-segitene.htmlMolnár Anikónak nagyon fontos az állatok lelkivilága. Nagyjából százmillió forintra lenne szüksége, hogy úgy menthessen négylábúakat, ahogy szeretne. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián: "A modern Rúzsa Sanyi vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20151204-berki-krisztian-a-modern-ruzsa-sandornak-tartja-magat.htmlA Life.hu nagyszájú riportere Berki Krisztiánnak tette fel a nagy kérdést: Vajon hová pozícionálja magát? A TV2 sztárja meglepő választ adott.TV + Sztárok--Hegedűs Hanga a Konyhafőnök Junior győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20151204-hegedus-hanga-a-konyhafonok-junior-gyoztese.htmlNégy héten át küzdöttek a kiskukták az RTLII gasztrorealityjében. Végül ketten, Hegedűs Hanga és Stiefuater Leni jutottak a Konyhafőnök Junior végső, pénteki fináléjába. Kiélezett küzdelem után Hanga lett a győztes.TV + Sztárok--Megvannak a Hungary's Got Talent első élő adásának továbbjutóihttp://www.life.hu/sztarok/20151128-ok-estek-ki-a-hungary-s-got-talent-elso-elo-adasabol.htmlSok színes és érdekes produkciót láthattak a nézők a Hungary's Got Talent első élő show-jában szombaton. TV + SztárokOrigoÍgy készül a világversenyre Nagy Nikolettahttp://www.life.hu/sztarok/20151127-nagy-nikoletta-igy-keszul-a-vilagversenyre.htmlDolgosan telnek Nagy Nikoletta hétköznapjai: a Miss Universe Hungary idei győztese biomérnök hallgató a Budapesti Corvinus Egyetemen, emellett autóbusz-közlekedési menedzserként dolgozik és modellkedik. TV + Sztárok--Egyre dögösebb Baukó Éva - Irtó szexin hintázikhttp://www.life.hu/sztarok/20151126-irto-szexin-hintazik-bauko-eva.htmlAkár szexi Mikuláslány is lehetne Baukó Éva a piros miniruhában, amiben új Instagram fotóján feszít. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.