Bár a három évvel ezelőtt elhunyt táncdalénekes végrendeletével rendezte vagyoni helyzetét, volt felesége azonban nyugszik bele Komár döntésébe.

A Budai Központi Kerületi Bíróság bejegyző határozata értelmében perindítás miatt elidegeníthetetlenné vált Komár László kétszintes háza, és a felperes nem más, mint Komár Karolina, a 2012-ben elhunyt előadó 12 éves lánya, akit természetesen anyukája, azaz a volt feleség „képvisel” – írja a Blikk. 

Komár László rákbetegségben hunyt el 2012-benForrás: MTI/H. Szabó Sándor

A nőnek 2003 nyarán kellett elköltöznie a közös otthonból, 2005 decemberében pedig részítélettel elvált Komár Lászlótól. A sajátos vagyonmegosztással egészen 2011-ig vártak, a ház ugyanis Krisztina tulajdonába került, de Komár használatában maradt. 

Komár László a válás után, 2012 márciusában újra feleségül vette Krisztinát, de ekkor az énekes már nem lett tulajdonosa a háznak, hiszen azt Krisztina fizette ki, aki éppen ezért nem érti, hogy milyen alapon akar most részesedni az ingatlanból Komár exe. Ezt szokás faramuci helyzetnek nevezni - mondta el a lapnak Komár Krisztina ügyvédje, dr. Kamarás Péter, aki szerint a legrosszabb forgatókönyv az lehet, hogy az özvegy az ingatlan tulajdonjogát, illetve annak bizonyos hányadát elveszíti.