Komár László házát akarja az exe

Forrás: MTI/H. Szabó Sándor -
ház házasság Komár László özvegy feleség válás exbarátnő per táncdalénekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a három évvel ezelőtt elhunyt táncdalénekes végrendeletével rendezte vagyoni helyzetét, volt felesége azonban nyugszik bele Komár döntésébe.

A Budai Központi Kerületi Bíróság bejegyző határozata értelmében perindítás miatt elidegeníthetetlenné vált Komár László kétszintes háza, és a felperes nem más, mint Komár Karolina, a 2012-ben elhunyt előadó 12 éves lánya, akit természetesen anyukája, azaz a volt feleség „képvisel” – írja a Blikk.

Komár László rákbetegségben hunyt el 2012-ben Forrás: MTI/H. Szabó Sándor

A nőnek 2003 nyarán kellett elköltöznie a közös otthonból, 2005 decemberében pedig részítélettel elvált Komár Lászlótól. A sajátos vagyonmegosztással egészen 2011-ig vártak, a ház ugyanis Krisztina tulajdonába került, de Komár használatában maradt.

Komár László a válás után, 2012 márciusában újra feleségül vette Krisztinát, de ekkor az énekes már nem lett tulajdonosa a háznak, hiszen azt Krisztina fizette ki, aki éppen ezért nem érti, hogy milyen alapon akar most részesedni az ingatlanból Komár exe.

Ezt szokás faramuci helyzetnek nevezni

Wow! 6. helyen áll Las Vegasban Vajna Tímea szépségkirálynője, Nagy Nikolettahttp://www.life.hu/sztarok/20151206-vajna-timea-szepsegkiralynoje-nagy-nikoletta-a-hatodik-helyen-all-los-angelesben.htmlJól szerepel a Las Vegas-i szépségversenyen Nagy Nikoletta, azaz Miss Universe Hungary. A szavazatok alapján a hatodik helyet foglalja el. TV + Sztárok--Torres Dani sajnálja, hogy nem volt ott Komár László temetésénhttp://www.life.hu/sztarok/20150908-torres-dani-sajnalja-hogy-nem-volt-ott-komar-laszlo-temetesen.htmlTorres Dani és az elhunyt énekes, Komár László nagyon jó kapcsolatot ápoltak egymással. Dani sajnos nem tudott részt venni a legendás énekes temetésen.TV + SztárokOrigoSzexragadozók jutottak be a Got Talent döntőjébehttp://www.life.hu/sztarok/20151206-all-in-szexragadozok-jutottak-be-a-hungarys-got-talent-dontojeben.htmlNem az All in formáció tagjai az egyetlenek, akik bíznak a női szavazatokban. De vajon a hölgyek hozzásegíthetnek valakit a győzelemhez? Vagy a fiúknak további támogatásra is szükségük van? A Life.hu riportere erről kérdezte az All in tagait. TV + Sztárok--Bódi Sylviről ilyen csodás kép még nem készült – Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151206-bodi-sylvi-a-karolina-szigeteken-nyaral-meses-viz-alatti-fotot-posztolt.htmlA modell oxigénpalack nélkül merült alá egy csodálatos helyen, hogy újabb tökéletes kép készüljön róla. TV + SztárokOrigo5 millióért árverezték el Oprah Winfrey magassarkújáthttp://www.life.hu/sztarok/20151207-opray-winnfrey-louboutin-cipojat-kozel-5-millio-forintert-arvereztek-el.htmlA világhírű televíziósnak mindig is szívügye volt a jótékonykodás. Ezúttal egyik Louboutin cipőjét ajánlotta fel árverésre, ami szép bevételt hozott. TV + Sztárok--Disznók lelkével is foglalkozna Molnár Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20151207-molnar-aniko-allatokon-segitene.htmlMolnár Anikónak nagyon fontos az állatok lelkivilága. Nagyjából százmillió forintra lenne szüksége, hogy úgy menthessen négylábúakat, ahogy szeretne. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.