Íme a felvétel, amit Prince évek óta rejtegetett

Forrás: Origo -
vita Prince Radiohead
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét éve húzódó fékezett habzású vita ért véget azzal, hogy valaki végre feltöltötte a Youtube-ra, ahogy a Prince a 2008-as Coachellán eljátssza a Radiohead Creepjét.
Forrás: Origo

A dalszerző-énekes ugyanis minden verziót letiltatott a videómegosztóról. Amikor viszont Thom Yorke-nak, a Radiohead frontemberének egy interjúban feltették a kérdést, hogy mit szól mindehhez, ő persze meghökkent a dolgon. "Tényleg letiltotta? Hát, mondják meg neki, hogy ne tiltsa le. Ez, ez a mi számunk" - reagált állítólag meglepődve.

Október vége óta viszont újra meghallgató Prince feldolgozása, ami sokak szerint vetekszik az eredeti dallal. A videó linkjét maga Prince osztotta meg nemrég a Twitterén, ennek köszönhető kapta most fel a dolgot a média. Még az sem elképzelhetetlen, hogy a videót is ő maga töltötte fel. Bárhogy is történt, a videó alatti megjegyzés mindenképpen viccesre sikerült. "A szerzői jogok a Radioheadhez tartoznak, a dal eredeti szerzőihez, akik a fenti megjegyzésükkel engedélyezték, hogy feltöltsem" - olvasható a passzív-agresszív szöveg - derül ki az Origo cikkéből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.