Hét éve húzódó fékezett habzású vita ért véget azzal, hogy valaki végre feltöltötte a Youtube-ra, ahogy a Prince a 2008-as Coachellán eljátssza a Radiohead Creepjét.

Forrás: Origo

A dalszerző-énekes ugyanis minden verziót letiltatott a videómegosztóról. Amikor viszont Thom Yorke-nak, a Radiohead frontemberének egy interjúban feltették a kérdést, hogy mit szól mindehhez, ő persze meghökkent a dolgon. "Tényleg letiltotta? Hát, mondják meg neki, hogy ne tiltsa le. Ez, ez a mi számunk" - reagált állítólag meglepődve.

Október vége óta viszont újra meghallgató Prince feldolgozása, ami sokak szerint vetekszik az eredeti dallal. A videó linkjét maga Prince osztotta meg nemrég a Twitterén, ennek köszönhető kapta most fel a dolgot a média. Még az sem elképzelhetetlen, hogy a videót is ő maga töltötte fel. Bárhogy is történt, a videó alatti megjegyzés mindenképpen viccesre sikerült. "A szerzői jogok a Radioheadhez tartoznak, a dal eredeti szerzőihez, akik a fenti megjegyzésükkel engedélyezték, hogy feltöltsem" - olvasható a passzív-agresszív szöveg - derül ki az Origo cikkéből.