"Gondolom a rajongók szeretni fogják" - George Lucas nem dicsérte túl az új Star Wars-filmet

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Kris Connor -
Star Wars Star Wars: Az ébredő Erő George Lucas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban az Origo beszámolt, George Lucas végre megnézte a Star Wars: Az ébredő Erő-t, és a Lucasfilm elnöke szerint "tökre tetszett neki". A sorozat atyja vasárnap este konkrétan meg is szólalt az új filmmel kapcsolatban, és ennél diplomatikusabb véleményt nehezen fogalmazhatott meg volna.

"Azt gondolom, a rajongók szeretni fogják" - mondta Lucas a washingtoni Kennedy Centerben tartott gálaeseményen, ahol életműdíjat vett át. "Pontosan az a fajta film, amilyenre vártak."

George Lucas és a felesége, Mellody Hobson a vasárnapi eseményen Washingtonban Forrás: AFP/2015 Getty Images/Kris Connor

Ha megvizsgáljuk ezt a két mondatos nyilatkozatot, feltűnően hiányzik belőle, hogy Lucas maga mit gondolt a filmről. Persze meglepő is lett volna, ha ajnározni kezdi a hetedik epizódot azok után, hogy a Disney elhajtotta a történetvázlataival együtt, és végül semmilyen formában nem vett részt a készítésében.

A több mint ötmilliárd dolláros vagyonnal rendelkező 71 éves filmes a múlt héten a Washington Postnak adott interjúban egy váláshoz hasonlította a kapcsolatát a Disney-vel, de arról is beszélt, hogy kíváncsian várja, hogy egyszerű nézőként élvezze végig Az ébredő Erő-t: "Mindenki más átélte, de nekem sosem adatott meg ez az élmény. Én sosem láthattam úgy a Star Wars-filmet, mint mások."

A Star Wars: Az ébredő Erő jövő pénteken, azaz december 18-án kerül a magyar mozikba - derül ki az Origo cikkéből.

Így néz ki belülről, amikor lezuhan egy repülőgép: Videó!http://www.life.hu/news/20151208-igy-nez-ki-belulrol-amikor-lezuhan-egy-cessna-210-es-repulogep.htmlKurt Steinbruch öt társával az amerikai New Yersey államban lévő Sussexből szállt fel egy Cessna 210-es gépen. Mindannyian tapasztalt ejtőernyősök voltak, és újabb ugrásra készültek. Gépük azonban nem sokkal a felszállás után elromlott.NewsOrigoJövőre már 3D-ben is látni lehet, milyen lesz a Városliget új képehttp://www.life.hu/news/20151208--jovore-3d-ben-mar-lathato-lesz-a-varosliget-uj-kepe.htmlA jövő év második felében, a pályázati tervezési rendszer lezárulásával 3D-ben már látni lehet, miként fog festeni a Városliget új képe 2018-2019-ben. News--Megérkezett a francia rendőrséghez az oroszoktól kapott kölyökkutyahttp://www.life.hu/news/20151208-megerkezett-francia-rendorseghez-az-oroszorszagbol-kuldott-kutya.htmlA terroristák és a rendőrök közötti tűzharcban lelőtt Diesel helyett küldte Oroszország a német juhászkutyát, aki hamarosan a francia rendőrség munkáját fogja erősíteni. News--Elhunyt Nádor Ilona fotóművészhttp://www.life.hu/news/20151208-nador-ilona-ismert-fotomuvesz-eletenek-92-eveben-hosszan-tarto-betegseg-utan-elhunyt.htmlÉletének 92. évében, hosszan tartó betegség után elhunyt az ismert fotóművész - tudatta a család az MTI-vel kedden. NewsOrigoMeghalt A hatmillió dolláros férfi sztárja, Martin E. Brookshttp://www.life.hu/news/20151208-meghalt-martin-e-brooks-a-hatmillio-dollaros-ferfi-sztarja.htmlMartin E. Brooks, aki a The Six Million Dollar Man című sorozatban lett világhírű, 90 éves korában halt meg kaliforniai otthonában. News--Kiderült, mi miatt érzi magát megkülönböztetve Vilmos herceghttp://www.life.hu/news/20151208-vilmos-herceg-ezert-erzi-magat-megkulonboztetve.htmlA trónörököst egy erőszak- és zaklatásellenes workshopon kérdezték meg arról, mi az, amiben különbözik a többiektől, és ezért rosszul érzi magát. Meglepő választ adott. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.