Gáspár Laci az RTL Klubhoz igazol?

Forrás: Facebook/Gáspár Laci -
TV2 átigazolás Sztárban sztár Gáspár Laci RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felröppent a hír miszerint a TV2 Sztárban Sztár műsorának győztesére a siker után máris lecsapott a konkurencia.

Amíg a TV2 csak találgatja, hogy kikkel számol a nagy átalakulás után, addig az RTL Klub nem tétlenkedett, és állítólag máris a Sztárban sztár győztesével, Gáspár Lacival tárgyal – írja a Bors.

Forrás: Facebook/Gáspár Laci

A hírek arról szólnak, hogy az X-Faktor következő szériájának szervezése már olyan szakaszban tart, hogy a megfelelő embereket keresik hozzá. Így került a képbe Gáspár Laci. Nem csoda, hogy a konkurencia felfigyelt a sokoldalú énekesre, hiszen éppen ilyen típusú sztárokra van szükségük ahhoz, hogy jól el tudják adni a műsorukat.

A Life.hu megkereste az RTL Klubot, hogy megkérdezzük, mi igaz a találgatásokból?

„Bár sok helyen tényként közlik ezeket az értesüléseket, azonban a jövő évi műsorterveinkről még korai lenne beszélni. Ami biztos, hogy új műsorként jön 2016-ban többek között a Farm, a Kicsi Óriások, a Főzd le anyámat! és ValóVilág powered by Big Brother, a lista még bővülni fog, nem is kicsit, de hogy kikkel, azt a megszokott módon jelentjük majd be” – mondta Pécsi Norbert Sándor, sajtókapcsolati vezető, RTL Magyarország.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.