A zenész saját kiadásban jelentette meg Kaptafa című könyvét, mert azt egyetlen kiadó sem vállalta. Csak P. Mobil-bulikban árulják, illetve megrendelni lehet.

"Nincsenek benne fotók, és vécépapírra nyomtattuk, hogy olcsó legyen. 300 oldalas, és ezer forintért áruljuk" – mondta a Blikknek a rocklegenda, aki sok pályatársáról, köztük Demjén Ferencről, Földes László Hobóról, Koncz Zsuzsáról, Révész Sándorról, Sztevanovity Zoránról, Török Ádámról, Som Lajosról, Vikidál Gyuláról, valamint Zeffer Andrásról mondja el benne a véleményét, vagy oszt meg a nagyvilággal eddig nem tudott dolgokat.

Forrás: Life.hu

Íme, néhány idézet a könyvből:

Vikidál Gyula

„A jellemtelenség szinonimája az ürge... Az utolsó és legótvarosabb dolog a Dinamit-történet volt 1979-ben. Nekünk lemondta az egész nyári központi műsort, orvosi papírral igazoltan volt távol, közben... a kórházból járt ki a lemezfelvételekre... Az egész Dinamit véleményem szerint egy nagy fika volt... Bencsik halála kapcsán rehabilitáltam, és ez nagyon nagy hiba volt. Nem azért, mert kiderült róla, hogy ügynök volt, hanem mert elkészítettük a Színe-java album első részét, amin énekelt... Most playbackkel járja az országot, beteszi a CD-t, és amit nem tud elénekelni, azt eltáncolja.”

Hobo

„Mindenhol próbálkozott, de olyan nagyon nem foglalkoztak vele. Mi is elkövettük azt a hibát, hogy másfél éven keresztül cipeltük körbe az országban... Nagyon rühellte a közönség, nem szerették... Gyakorlatilag a Hobo Blues Bandet én alapítottam azzal, hogy leválasztottam Hobót a P. Mobilról. Örült neki, boldog volt, mert lett saját zenekara.”

Presser Gábor

„A Vígszínházban tartott előadáson, ahol mi biztosítottuk a hangot... a roadok az utasítóban hallották, hogy Pici a vezérlőben azt mondta, amikor a P. Mobil játszott: „Megint ez a parasztrock?” Ez Presser véleménye. Úgyhogy kedves mobilosok, mind parasztok vagytok! Mert a parasztrockot parasztok hallgatják!”

Som Lajos

„Azok közé a zenészek közé tartozik, aki az ég világon semmit nem tud a hangszerén. Mint basszusgitáros nem létezik... Sajnálom, hogy most így meg van zuhanva.”