A Real Madrid sztárjával szelfizett ÉNB Lali

futball világsztár Éjjel-nappal Budapest Real Madrid Lali Gareth Bale RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete álma vált valóra az Éjjel-Nappal Budapest sztárjának, azzal, hogy ott lehetett Madridban a Bernabeu stadionban kedden este, amikor kedvenc csapata, a Real Madrid 8-0-ra verte a Malmöt.

Lali arról álmodni sem mert, hogy a csapat egyik legnagyobb sztárjával, a walesi Gareth Bale-lel is sikerül találkoznia.

Lali és Gareth Bale Forrás: RTL Klub

Lali hatéves kora óta rajong a csapatért, 20 éves koráig ő is focizott, de most izgult egy kicsit, hogy láthatja-e a legnagyobb sztárokat, mivel a Real Madrid számára ennek a meccsnek már nem volt tétje a BL-ben. De, aztán többet kapott, mint amit remélt.

„Sosem felejtem el a pillanatot, amikor a srácok kifutottak a pályára és megláttam Ronaldot. Ő az én nagy kedvencem" – mondta Lali, aki azt is elárulta, hogy másnap volt alkalmuk részt venni egy stadion touron is, ahol személyesen találkozott Bale-lel.

„Amíg Madridban voltunk mindennap megpróbáltunk bemenni a stadionba, de mivel nemzeti ünnep volt, kilométeres sor állt minden alkalommal. Szerdán végre sikerült bejutnunk. Felmentünk a stadion legtetejére, ahonnan megláttuk, hogy a pályán Real Madrid mezben valaki riportot ad egy televíziónak. Amikor rájöttünk, hogy Gareth Bale az, otthagytuk az egész túrát és rohantunk a kispadokhoz. Hihetetlen, de nem zavartak el minket, sőt végignézhettük az egész felvételt" – mondta Lali, akinek saját bevallása szerint remegett a lába az izgalomtól.

„Szerencsénk volt, mert a túrát leállítottak, csak azok maradhattak ott a helyszínen, akikmár egyébként is ott voltak, de amíg Bale le nem ment a pályáról, mást már nem engedtek oda. Amikor végzett az interjúval odajött hozzánk és hihetetlen türelemmel mindenkivel készített egy közös fotót. Ezt az élményt sohasem felejtem el" - tette hozzá izgatottan az RTL Klub sztárja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.