Élete álma vált valóra az Éjjel-Nappal Budapest sztárjának, azzal, hogy ott lehetett Madridban a Bernabeu stadionban kedden este, amikor kedvenc csapata, a Real Madrid 8-0-ra verte a Malmöt.

Lali arról álmodni sem mert, hogy a csapat egyik legnagyobb sztárjával, a walesi Gareth Bale-lel is sikerül találkoznia.

Lali és Gareth BaleForrás: RTL Klub

Lali hatéves kora óta rajong a csapatért, 20 éves koráig ő is focizott, de most izgult egy kicsit, hogy láthatja-e a legnagyobb sztárokat, mivel a Real Madrid számára ennek a meccsnek már nem volt tétje a BL-ben. De, aztán többet kapott, mint amit remélt.

„Sosem felejtem el a pillanatot, amikor a srácok kifutottak a pályára és megláttam Ronaldot. Ő az én nagy kedvencem" – mondta Lali, aki azt is elárulta, hogy másnap volt alkalmuk részt venni egy stadion touron is, ahol személyesen találkozott Bale-lel.

„Amíg Madridban voltunk mindennap megpróbáltunk bemenni a stadionba, de mivel nemzeti ünnep volt, kilométeres sor állt minden alkalommal. Szerdán végre sikerült bejutnunk. Felmentünk a stadion legtetejére, ahonnan megláttuk, hogy a pályán Real Madrid mezben valaki riportot ad egy televíziónak. Amikor rájöttünk, hogy Gareth Bale az, otthagytuk az egész túrát és rohantunk a kispadokhoz. Hihetetlen, de nem zavartak el minket, sőt végignézhettük az egész felvételt" – mondta Lali, akinek saját bevallása szerint remegett a lába az izgalomtól.

„Szerencsénk volt, mert a túrát leállítottak, csak azok maradhattak ott a helyszínen, akikmár egyébként is ott voltak, de amíg Bale le nem ment a pályáról, mást már nem engedtek oda. Amikor végzett az interjúval odajött hozzánk és hihetetlen türelemmel mindenkivel készített egy közös fotót. Ezt az élményt sohasem felejtem el" - tette hozzá izgatottan az RTL Klub sztárja.