Bódi Sylviből szexi, fürdőruhás Mikulás lett

modell szexi dögös Bódi Sylvi mikulás télapó fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Télapósapkában, fehér fürdőruhában, kis karácsonyfával pózolt a modell. Ez ám a dögös télanyó!

Bódi Sylvi jelenleg egy Csendes-óceáni szigeten fejleszti szörftudását barátnője társaságágban. A gyönyörű modell azonban nem feledkezett meg az adventről, és mikulássapkában, feldíszített fával a kezében tündökölt.

@sylvibodi által közzétett fénykép,

Gesztesi-ügy: "Vannak dolgok, amelyek öltözőn belül maradnak"http://www.life.hu/sztarok/20151212-gesztesi-karolyt-szegedre-kollegai-vittek-le-fellepett.htmlAhogy már írtunk róla, kiakadtak a nézők Gesztesi Károlyra, aki a minap nem érkezett meg győri fellépésére. A színész nem kívánt nyilatozni arról, hogy mi történt, a darab producere, Horváth Csaba azonban a Life.hu-nak elmondta: elnézést kérnek a közönségtől, és szeretné majd ő is megtudni, miért nem érkezett meg az előadásra Gesztesi, nélküle ugyanis nehéz a darabot színpadra vinni. Úgy tűnik, tartottak attól, hogy a színész a szegedi előadás előtt is köddé válik, így kollégái vitték le Gesztesit vidékre. TV + Sztárok--Erőss Zsolt özvegye, Sterczer Hilda nyitott egy új párkapcsolatrahttp://www.life.hu/sztarok/20151211-sterczer-hilda-eross-zsolt-ozvegye-nyitott-egy-uj-parkapcsolatra.htmlHilda bevallotta már nem zárkózik el a szerelemtől, de gyermekeivel is teljes az élete. TV + SztárokGeszti Péter visszatér az RTL Klub képernyőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20151211-geszti-peter-visszater-az-rtl-klub-kepernyojere-a-hungarys-got-talentben.htmlGeszti Péter új dala a Hungary's Got Talent színpadán debütál szombat este az RTL Klubon.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huGáspár Győzi nagyon kibukott - Életveszélyesen megfenyegettékhttp://www.life.hu/sztarok/20151211-gaspar-gyozo-showman-kibukott-a-facebookon-mert-eletveszelyesen-megfenyegettek.htmlA showmant életveszélyesen megfenyegették, amiért beadta nevezését egy testépítő versenyre, és meg szeretné mutatni, hogy doppingszerek nélkül is lehet győzni. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huA Real Madrid sztárjával szelfizett ÉNB Lalihttp://www.life.hu/sztarok/20151211-lali-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-a-real-madrid-sztarjaval-gareth-baleel-talalkozott.htmlÉlete álma vált valóra az Éjjel-Nappal Budapest sztárjának, azzal, hogy ott lehetett Madridban a Bernabeu stadionban kedden este, amikor kedvenc csapata, a Real Madrid 8-0-ra verte a Malmöt. TV + SztárokRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.