Rá sem ismerünk Jennifer Anistonra! Durván megváltozott a külseje

Forrás: Northfoto -
paróka forgatás szokatlan külső Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 46 éves színésznőt Atlantában kapták le a lesifotósok, de nagyon furcsa képeket készítettek róla.

Jennifer Aniston furcsa, szőke frizurával és tőle igencsak szokatlan ruhában mászkált az utcán vasárnap.

Forrás: Northfoto

Nem kell megijedni, szerencsére nem vesztette el jó ízlését a nemrég házasodott híresség, csak legújabb filmje, a The Yellow Birds című film forgatásához vett fel parókát. Még több képet itt találsz róla!

Kiderült! Béranya szüli meg Jennifer Anistonék gyerekét

A legfrisebb hírek szerint a sztárpár nagyon szeretne egy kisbabát, de Jennnifer Aniston kora miatt már nem szivesen vállalkozik rá, hogy kihordja a babát. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Hatalmasat esett a színpadon Demi Lovato - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151215-demi-lovato-fenekre-esett-a-szinpadon-tovabb-folytatta-a-showt-foto.htmlA dögös énekesnő az iHeartRadio Jingle Bell gáláján lépett fel, amikor hirtelen megbotlott, és fenékre esett. A show persze nem állt meg, és a sztár profin lenyomta a produkciót. TV + Sztárok--Alig lehet ráismerni Dobó Katára! Eszméletlen dögös képet posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20151215-dobo-kata-szineszno-eszmeletlen-dogos-kepet-posztolt-alig-lehet-raismerni.htmlRövid haj és vintage hangulat - sosem látott képet tett közzé magáról Dobó Kata. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMég nem pasizik Kulcsár Edina - Intim vallomáshttp://www.life.hu/sztarok/20151215-kulcsar-edina-a-szakitasa-utan-karrierjere-koncentral.htmlNémeth Máté, a Life.hu nagyszájú riportere ezúttal Kulcsár Edinát faggatta ki szakításáról, és arról: hogyan tölti idén a karácsonyt. TV + SztárokOrigoA Got Talent Fricskája 41-et üt 1 perc alatthttp://www.life.hu/sztarok/20151214-a-fricska-egyuttes-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-tanccsapatanak-keze-sinyli-meg-a-sok-tancot.htmlA tehetségkutató tüzes lábú tánccsapata arról vallott, miben világbajnokok és miért nem engedik a lányok hogy simogassák őket. TV + Sztárok--Bruce Willis lánya tangás popsit villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20151214-bruce-willis-vilaghiru-szinesz-lanya-tallulah-willis-tangas-popsit-villantott-es-megmutatta-uj.htmlA világsztár lánya, Tallulah nem rejti véka alá bájait és a kis fekete csipkét megmutatta a nagyvilágnak. TV + Sztárok--Hoppá! Király Viktor a The Voice zsűriszékébenhttp://www.life.hu/sztarok/20151214-kiraly-viktor-enekes-az-amerikai-voice-induloja-beleult-a-zsuriszekbe.htmlNagyon menő fotót posztolt Király Viktor, aki az amerikai The Voice zsűriszékében pózolt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.