Jennifer Aniston és Justin Theroux házassága egyre szenvedélyesebb

Forrás: AFP/Jason Merritt -
házasság szenvedély Justin Theroux Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár házassága, úgy látszik, nagyon jól alakul. Ez viszont nem a véletlen műve; oda is figyelnek rá, hogy harmonikus maradjon a kapcsolatuk.

Justin például naponta elmondja a színésznőnek, hogy mennyire gyönyörű. „Nem akarom, hogy elcsépelt legyen, de akarom, hogy tudja - mert ez az igazság” – mondta Justin, aki néhány különleges szokást is bevezetett otthon, hogy életben tartsák a szenvedélyt.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A telefonszexek után mostanában állítólag meztelen vacsorákkal forrósítják a hangulatot, ami Jennifer Anistonnak nagyon bejön. Szereti, hogy a férje ennyire kezdeményező és bevállalós. A színésznő azonban azt is elárulta, mi az, amit nehezen visel, férje ugyanis teljesen odavan a háborús stratégiai játékokért, amikkel szerinte túl sok időt tölt el.

Jennifer Anistonnak sikerült az, ami még soha senkinek

Hiába akart a legtöbb sztárpár titkos esküvőt, néhány kép mindig kiszivárgott ezekről a világot lázban tartó eseményekről - kivéve Jennifer Aniston és Justin Theroux nagy napjáról.
Muri Enikő esküvői lázban éghttp://www.life.hu/intim/20151110-muri-eniko-az-xfaktor-enekesnoje-eskuvoi-lazban-eg-es-parjaval-otleteket-gyujtenek.htmlAz énekesnő szerelmével a hétvégén ötleteket gyűjtött élete nagy napjához egy esküvőkiállításon. IntimOrigo"Mégis, mi a sz.rt csinálunk?" - Ezt gondolják világsztárok a filmes szexjelenetek alatthttp://www.life.hu/intim/20151109-ezt-gondoljak-vilagsztarok-a-filmes-szexjelenetek-alatt.htmlA nézők pulzusa megemelkedik a szuperszexi filmes jelenetek alatt, és a fantázia elkalandozik egészen jó helyekre. A színészek azonban már közel sem élvezik ennyire ezeket a perceket. IntimNorthfotoÁtvirrasztott éjszakák, el nem mondott szavak - Add már a nő tudtára, hogy mi a helyzet!http://www.life.hu/intim/20151109-tipp-ferfiaknak-mondjatok-meg-az-igazat-a-nonek.htmlKedves férfiak! Már megosztottuk veletek, mennyire bosszantó, ha nem vagytok képesek döntést hozni játszópajti-barátnő ügyben, és egy Wellhello-nóta szövegének segítségével igyekeztünk titeket rávezetni arra is, hogy nem valami megnyerő húzás tartalékos csajt hívogatni az éjszaka közepén. Eljött az ideje, hogy megkapjátok a leckét, és igazmondó juhásszá változzatok mindannyian.Intim--Újra együtt van Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton?http://www.life.hu/intim/20151109-lewis-hamilton-es-nicole-scherzinger-lehet-hogy-ujra-egyutt-vannak.htmlHét év után idén februárban szakított egymással a sokáig se veled, se nélküled kapcsolatban élő Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton. Most azonban úgy tűnik, a két sztár újra egymás társaságát élvezi. Intim--Kiderült! Ilyen pornókra gerjednek a nők és a férfiakhttp://www.life.hu/intim/20151109-ilyen-fajta-pornokat-szeretnek-a-nok-es-a-ferfiak.htmlA The Journal of Sex Research magazin közölte annak a kutatásnak az eredményét, amely a nők és a férfiak felnőttfilm nézési szokásait vizsgálta. Kiderült, ki mire gerjed. IntimThinkstockŐszintén vallott Zámbó Jimmy-vel való kapcsolatáról Gregor Bernadetthttp://www.life.hu/intim/20151109-zambo-jimmyhez-enekeshez-fuzodo-viszonyarol-oszinten-vallott-gregor-bernadett-szineszno-friderikusz.htmlA színésznő Friderikusz Sándorral vette végig életének meghatározó párkapcsolatait és őszintén bevallotta, mi vonzotta Geszti Péterben vagy Magyar Attilában, és hogy mi az igazság róla és Zámbó Jimmy-ről. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.