A világ körüli útra induló hajóskapitány, aki vállalkozása keretein belül beteg gyermekeket támogat majd, a sztárok körében is népszerű.

A "Vitorlás Földkerülés egy nemes célért 2016-2019" program mellé állt Vincze Lilla énekesnő, Pártos Csilla műsorvezető, Ubrankovics Júlia színész, Bornai Tibor énekes és Kamarás Máté színész.

Forrás: Facebook/Légrádi Márk

„A sztárokkal a közösségi oldalon vettem fel a kapcsolatot és nagyon örültem, amikor mindenki azonnal igent mondott és támogatott. Vincze Lilla gyermekkori kedvencem, hiszen iskolás koromban a Napoleon Boulevard volt a kedvenc együttesem. Amikor a Facebookon írtam az énekesnőnek, azonnal válaszolt, nyitott volt a kezdeményezésre. Egy kávézóban találkoztunk, leültünk, elmeséltem neki a terveimet és azóta tartjuk a kapcsolatot, sőt egy dalt is ír az utamhoz" – kezdte Márk, aki a KFT zenekar oszlopos tagjával, Bornai Tiborral is az interneten vette fel a kapcsolatot.

A "Vitorlás Földkerülés egy nemes célért 2016-2019" projekt elsődleges célja,
hogy életmentő műtétre váró Gyermekeknek gyűjtsön adományokat, az „Egy
ország egy Gyermekért" program keretein belül. A hajó Budapestről
indul és az első állomás már Százhalombatta, ahol elkezdődik a
rendezvénysorozat.

„Örültem, amikor Tibor is nyitott volt és szívesen meghallgatta a terveimet. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy mellém állt és drukkol" – mosolygott a hajóskapitány.

A Life.hu-n folyamatosan olvashatsz arról, hogy halad Márk a hajó építésével és mikor indul a földkörüli útra.
Forrás: Facebook/Légrádi Márk
Interjú Légrádi Márkkal
„A négyméteres hullámokon még tükörtojást is készítek... Kormányzás kérdése az egész, nyolc métertől magasabbra még nem vitorláztam. Fura érzés, de nem úgy kell elképzelni, hogy dobálja a hajót a tenger. A megfelelő technikával sréhen hátulról felsiklok a hullámra és lavírozgatok" – mesélte a Life.hu-nak Márk.