Liptai Claudia teljesen átalakult! Így még sosem láthattuk a műsorvezetőt

TV2 műsorvezető Star Wars Liptai Claudia Leia hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világ Star Wars-lázban ég, a hullám pedig a hazai hírességeket is elérte. Legfrissebb Instagramos képe szerint úgy tűnik, még Liptai Claudia is nagy rojongója a filmnek. 

A szexi műsorvezető eljátszadozott a gondolattal, hogy milyen lenne, ha Leia hercegnő bőrébe bújhatna, és odamontíroizta magát az űropera női főszereplőjének testére. Meg kell mondjuk, nagyon jól áll neki Leia hercegnő jelmeze, simán el tudnánk képzelni, hogy egyszer Claudia is hasonló szerepben tündököljön, hiszen, amint már most is látszik: az erő vele van.

A long time ago... #starwars

@liptaiclaudia által közzétett fénykép,

Angelina Jolie olyat tett, ami miatt nők milliói tisztelik majd sokkal jobbanhttp://www.life.hu/sztarok/20151212-angelina-jolie-smink-nelkuli-fotor-posztolt-facebookra.htmlSzívhez szóló sorok kíséretében posztolt magáról smink nélküli fotót közösségi oldalára Angelina Jolie, így akarta felhívni a figyelmet arra, hogy a belső szépség híve, és szerinte a sztárok által képviselt szépségideál áslágos. TV + Sztárok--Hatalmas bakiparádé a Jóban Rosszban sorozatban - Sosem látott jelenetekhttp://www.life.hu/sztarok/20151212-hatalmas-bakiparade-volt-a-joban-rosszban-sorozatban.htmlNéha még a legjobb színészekkel is előfordul, hogy belegabalyodnak a szövegükbe. Eddig sosem látott, vicces videó került elő a Jóban Rosszban szereplőiről. TV + SztárokMegdöbbentő vallomás! Aktképek árusításával jutott pénzhez Frei Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20151126-frei-tamas-aktkepeket-arult-moszkvaban-hogy-kiegeszitse-osztondijat.htmlMeglepő titok szivárgott ki Frei Tamásról az Összezárva Friderikusszal forgatásán: nem került adásba ugyan, de az egykori tévés azt is elmesélte a műsorban, régen aktképekkel csencselt, hogy pénzhez juthasson. TV + Sztárok--Csúnya átverés! Gyerekekből csaltak ki pénzt Oláh Gergő nevébenhttp://www.life.hu/sztarok/20151120-olah-gergo-neveben-csikartak-ki-penzt-gyerekektol.htmlCsúnyán visszaéltek Oláh Gergő nevével, mindezt azért, hogy pénzt csaljanak ki gyerekekből. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBotrány! Egy kávézóban ribancozták le Amber Rose-thttp://www.life.hu/sztarok/20151201-amber-roset-ribinek-neveztek-egy-kavezoban.htmlAmber Rose körül mindig forr a levegő! Kim Kardashian híres-hirhedt ellenségére most egy kávézóban akasztottak egy olyan jelzőt, ami miatt bárkinek kinyílt volna a bicska a zsebében. TV + Sztárok--Anastacia nagyon megöregedett - Szinte rá sem ismerni az énekesnőrehttp://www.life.hu/sztarok/20151201-anastacia-nagyon-megoregedett-az-enekesnore-ra-sem-ismerni.htmlEljárt az idő az egykor hihetetlenül dögös énekesnő felett. Anastaciára - aki kétszer is legyőzte a rákot - alig ismertünk rá. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.