Idén is elmarad a fehér karácsony: 10 fok is lehet a hétvégén

Forrás: Getty Images/iStockphoto/ATAMANENKO EVGENY/"Evgeny Atamanenko " -
időjárás-előrejelzés karácsony enyhe idő hétvége felhősödés pára köd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az időjárás-előrejelzés szerint borult, ködös, és a decemberi átlagnál sokkal enyhébb idő várható a hétvégén.

Tovább melegszik az idő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Forrás: Thinkstock

Pénteken eleinte borult, tartósan ködös idő várható, a Dunántúlon azonban elvékonyodhat, felszakadozhat a felhőzet. Északkeleten kisebb havas eső, havazás, esetleg ónos eső is előfordulhat, másutt legfeljebb csak szitálás lehet. A hőmérséklet 0 és 10 fok között alakul, éjszaka -2 és 2 fok közé hűl a levegő.

A hétvégén folytatódik az ilyenkor megszokottnál jóval enyhébb idő: szombaton 2 és 9 fok, vasárnap 1 és 7 fok között tetőzik a nappali hőmérséklet. Az előrejelzés szerint a jövő héten is marad a borult, párás idő, napközben 0 fok feletti hőmérséklettel.

Lehet, hogy nem lesz többé Ferrari a Forma-1-ben?http://www.life.hu/news/20151216-lehet-hogy-nem-lesz-ferrari-a-forma1ben-all-a-bal-a-szaguldo-cirkusz-kulisszai-mogott.htmlBernie Ecclestone a Forma-1 többségi jogtulajdonosa és Jean Todt az Nemzetközi Automobil Szövetség elnöke kezdeményezték, hogy műszakilag egyszerűbb motor legyen a Forma1-es autókban. A Ferrari ezzel nem ért egyet. News--Íme, az 5 kedvenc pillanatunk a ma 79 éves Ferenc pápától http://www.life.hu/news/20151217-ferenc-papa-ma-hetvenkilenc-eves-ime-a-legimadotabb-pillanatok-az-egyhazfotol.htmlA katolikus egyház feje ma ünnepli a születésnapját, ezért összeszedtük azokat a dolgokat, amikért igazán imádjuk őt. A pápai székben XVI. Benedeket követte, aki 2013-ban mondott le. A Time magazin 2013 végén az év emberének választotta. Ő Minden idők legújítóbb szellemű egyházi vezetője, és a világon milliók szívébe lopta be magát kedvességével, és nyitottságával. News--Súlyos autóbalesetet szenvedett James Woods hollywoodi színészhttp://www.life.hu/news/20151216-james-woods-68-eves-szinesz-sulyos-autobalesetet-szenvedett.htmlA sztár csupán a szerencsének köszönheti, hogy túlélte a balesetet, amely hét autót érintett a Sziklás-hegységben. News--Vőlegénye kedvenc dalát énekelte el temetésén a Downton Abbey sztárjahttp://www.life.hu/news/20151217-michelle-dockery-volegenye-john-dineen-kedvenc-dalat-enekelte-el-a-temetesen.htmlA színésznő, Michelle Dockery vőlegénye a rák egy ritka fajtájában szenvedett, és 34 éves korában elhunyt. John Dineent hétfőn este kísérték utolsó útjára, ahol a színésznő kedvenc dalukat énekelte el. News--Botrány! Szerződést bontott Ákossal a Telekom http://www.life.hu/news/20151216-akossal-szerzodest-bontott-telekom-az-enekes-nyilatkozta-miatt-a-sztar-nem-reagalt-meg.htmlAz előadót ma tájékoztatták a hírről. Az indok pedig az volt, hogy a cég összeegyeztethetetlennek tartotta a saját szellemiségével Ákos azon nyilatkozatát, melyet az Echo TV-nek adott, és amelyben arról beszélt, hogy szerinte a nőknek nem dolguk annyit keresni, mint a férfiaknak, hanem inkább az, hogy gyermeket szüljenek. NewsFotó: Bielik István - OrigoHorrorbaleset: felrobbant a wc a nő alatthttp://www.life.hu/news/20151217-felrobbant-a-wc-egy-kinai-no-alatt.htmlÉppen csak ráült a wc-re a karaoke bárban egy kínai nő, amikor az felrobbant alatta és a szanaszét repülő porcelánszilánkok testébe fúródtak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.