Hungary's Got Talent plüss Czuczor-Gidai Zsófi fiatal ajándék Dirty Led Light Crew RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A versmondó kislány, aki mindenki lelkét megérintette a Got Talent élő showjában, már otthonosan érzi magát az RTL Klub falai között.

A Hungary's Got Talent stábja saját öltöző-gyerekszobával is készült a versmondó kislánynak, akit a próbák szünetében a Dirty Led Light Crew csapata is megajándékozott.

Forrás: RTL Klub

„Ígértünk egy csacsit Zsófikának az első élő show után, ezt a plüssállatot a héten meg is kapta tőlünk" – mesélte a DLLC csapatvezetője. Zsófi boldogan szorongatta a kis állatot, akit a csapat után Ledesnek nevezett el. A szombat esti Fókusz Pluszban megmutatja a nézőknek is.

Zsófi arra is nagyon büszke, hogy az öltözőszobája Sebestyén Balázsé mellett van a folyosón, és azt is elárulta, azokat a Got Talent adásokat is megnézte, amelyekben nem szerepelt. Zsófi hatévesen a döntő és az élő show-k legfiatalabb szereplője.

Megbüntették Lajcsit a börtönbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151217-megbuntettek-galambos-lajcsi-zeneszt-a-bortonben-fenyitest-kapott.htmlFelesége miatt kapott fenyítést az előzetes letartóztatásban lévő zenész. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBotrány! Csúnyán beszólt kolléganőjének Jennifer Lawrence http://www.life.hu/sztarok/20151217-jennifer-lawrence-szerint-lindsay-lohan-alkohollal-es-drogokkal-el-a-sztar-csaladja-duhos.htmlA színésznő egy vele készült interjúban beszélt őszintén arról, mi is a véleménye Lindsay Lohanról. A válasz nem is váratott sokat magára. TV + Sztárok--Bocsánatkérésnek indult, végül lek*rvázta rajongóit Madonnahttp://www.life.hu/sztarok/20151217-madonna-enekesno-lekurvazta-rajongoit-egy-nyilvanos-bocsanatkereseben.htmlKiakadtak a rajongók, mert nagyjából 40 percet késett a popkirálynő machesteri koncertjéről. Ezen pedig Madonna akadt ki, és jól meg is mondta a magáét. TV + Sztárok--Jordan Smith, Király Viktor ellenlábasa nyerte a Voice-thttp://www.life.hu/sztarok/20151217-jordan-smith-nyerte-az-amerika-voicet.htmlAz a srác nyerte meg az amerikai The Voice idei évadát, aki egy korábbi párbajadásban majdnem kiejtette Király Viktort - írja az Origo. TV + Sztárok--Ejha! Gyönyörű lány lett Demi Lovato kövér kishúgábólhttp://www.life.hu/sztarok/20151216-demi-lovato-kover-kishugabol-madison-de-la-garzabol-szep-lany-lett.htmlEmlékszel a duci kislányra, aki Gabriella és Carlos Solis gyerekét, Juanita Solist játszotta a Született feleségekben? Ő Demi Lovato kishúga, aki dögös csajszi lett. TV + Sztárok--Pierrot: "Balázsék dala? Szóra sem érdemes!"http://www.life.hu/sztarok/20151216-pierrot-az-mtva-a-dal-2016-zsuritagja-elmondta-a-velemenyet-sebestyen-balazsek-dalarol-amit-neveztek.htmlA Dal 2016 sajtótájékoztatóján többek között arról faggattuk Pierrot-t, hogy Polgár Peti „HungaryCool" című nótája, amiben Sebestyén Balázs is szerepet vállalt, miért nem került be a 30 legjobb közé.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.