Bocsánatkérésnek indult, végül lek*rvázta rajongóit Madonna

Forrás: AFP/Francois Guillot -
rajongó Facebook Madonna énekesnő fellépés bocsánatkérés késés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiakadtak a rajongók, mert nagyjából 40 percet késett a popkirálynő machesteri koncertjéről. Ezen pedig Madonna akadt ki, és jól meg is mondta a magáét.

Madonnától az évek alatt már megszokhattuk, hogy nem fogja vissza magát. Az 57 éves énekesnő hétfői manchesteri koncertjének beszámolói alapján nagyjából 40 perccel a megadott kezdési időpont után méltóztatott színpadra lépni, és miután technikai okokra hivatkozva elmagyarázta, mi miatt történt mindez, a fanok sérelmezték, hogy még egy ráadás számot sem kaptak a pénzükért.

Forrás: AFP/Francois Guillot

Madonna Facebook oldalán tett rendet a maga módján: itt megmagyarázta, hogy nem a körmét ment vissza festegetni a színfalak mögé, se nem csokoládéval tömni magát, hanem azért tűnt el, hogy rendben legyenek a show látványelemei, köztük a fények, amelyek az előadás 75%-át képezik, és amelyek nélkül nem is tudtak játszani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.