Kiakadtak a rajongók, mert nagyjából 40 percet késett a popkirálynő machesteri koncertjéről. Ezen pedig Madonna akadt ki, és jól meg is mondta a magáét.

Madonnától az évek alatt már megszokhattuk, hogy nem fogja vissza magát. Az 57 éves énekesnő hétfői manchesteri koncertjének beszámolói alapján nagyjából 40 perccel a megadott kezdési időpont után méltóztatott színpadra lépni, és miután technikai okokra hivatkozva elmagyarázta, mi miatt történt mindez, a fanok sérelmezték, hogy még egy ráadás számot sem kaptak a pénzükért.

Forrás: AFP/Francois Guillot

Madonna Facebook oldalán tett rendet a maga módján: itt megmagyarázta, hogy nem a körmét ment vissza festegetni a színfalak mögé, se nem csokoládéval tömni magát, hanem azért tűnt el, hogy rendben legyenek a show látványelemei, köztük a fények, amelyek az előadás 75%-át képezik, és amelyek nélkül nem is tudtak játszani. 

Ha ti, divat k*rvák továbbra is ezen akartok siránkozni, akkor ne gyertek el a koncertre - összegezte Madonna, akinek a következő napokban további két angliai helyszínen, Glasgowban és Birminghamben fog fellépni a Rebel Heart című koncertturnéjának részeként.