Hátrányos helyzetű gyerekeket ajándékoztak meg a sztárok

Forrás: liquidproduction -
Kocsis Tibor sztárok könnyek jótékonykodás Erdei Zsolt hátrányos helyzet Oláh Gergő Sipos Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Sipos Tamás, Erdei Zsolt „Madár", Magyar Gergő, Gergely István és Bicskei Anikó állami gondozott és hátrányos helyzetű gyerekeket ajándékoztak meg.

Állami gondozásban lévő, hátrányos helyzetű, valamint gyengén látó és mozgáskorlátozott gyerekeket leptek meg ajándékokkal a jószívű „civil" MoM –angyalok, valamint olyan sportolók és sztárok, mint Oláh Gergő, Kocsis Tibor, Sipos Tamás az Irigy Hónaljmirigyből, Erdei Zsolt „Madár", Gergely István kétszeres magyar olimpiai bajnok vízilabdázó, Bicskei Bertalan válogatott labdarúgó özvegye, Bicskei Anikó, valamint Magyar Gergő, az idei Fitparádé abszolút győztese.

Forrás: liquidproduction

A gyerekek egy Kakaóparti keretében vehették át az ajándékokat. A jelenlévők megszeppent, ujjongó és csillogó szemű fiúkat és lányokat láthattak csak, legyen szó az egészen kicsikről vagy kamaszokról, akik nemcsak annak örültek, hogy teljesültek a kívánságaik, hanem annak is, hogy találkozhattak kedvenceikkel.

Kocsis Tibor a 11 éves Zolit ajándékozta meg egy távirányítós autóval, Bicskei Anikó „világító játékkal" lepte meg a tízéves aliglátó Benjamint, Oláh Gergő egy hatalmas markolós autót vett a hétéves gyengénlátó Istvánnak, Sipos Tamás a szintén hétéves gyengénlátó Lacit egy akkora tűzoltós darus autóval ajándékozta meg, hogy nagyobb volt, mint maga Lacika. Gergely István a 11 éves Dávid kívánságát teljesítette, aki egy munkagépet kért, Magyar Gergő egy nyolcéves aliglátó kisfiút lepett meg egy „hangot adó, világító játékkal", Erdei Zsolt „Madár" pedig a 11 éves Dávid óhaját teljesítette, aki fülhallgatót és mogyorós csokit kért.

Forrás: liquidproduction

Miután mindenki átadta az ajándékát, a helyiség hamarosan egy zsibongó játszótérré alakult át, miközben a gyerekek boldogan eszegettek a sok finomságból. Sztárjaink is „visszaalakultak" gyerekké, önfeledten játszottak újdonsült barátaikkal. Madár még egy rögtönzött bokszedzést is tartott az egyik fiúnak, aki Erdei Zsolt szerint ígéretes tehetségnek bizonyult. Oláh Gergő és Kocsis Tibor egy hirtelen ötlettől vezérelve a gyerekekkel együtt elénekelte a Kis Karácsony, nagy Karácsony kezdetű „klasszikust". Sipos Tomi úgy döntött, inkább a háttérben énekel a kicsikkel.

Baukó Éva 4 hónapja nem volt férfival - Intim vallomáshttp://www.life.hu/sztarok/20151218-bauko-eva-a-tv2-edes-elet-sztarja-4-honapja-nem-volt-ferfival-ezert-fordult-frabatohoz.htmlAz Édes Élet sztárjának horoszkópja szerint a következő évben a szerelmi élete nem rendeződik, pedig Éva már 4 hónapja nem volt férfival. TV + Sztárok--Jaj, ne! Kárász Róbert élő műsorban spoilerezett a Star Warsrólhttp://www.life.hu/sztarok/20151218-karasz-robert-star-wars-spoiler-a-rajongok-kiakadtak-ne-kattints-ha-nem-lattad-a-filmet.htmlA műsorvezető a ma reggeli Mokkában - nem sokkal azután, hogy Demcsák Zsuzsa kifejezetten kérte rá, hogy ne tegye - beszélt az űropera legújabb részéről. A rajongók kiakadtak! TV + Sztárok--Sebestyén Balázs bevállalta: nekiestek a fejének nullás géppelhttp://www.life.hu/sztarok/20151218-sebestyen-balazs-az-rtl-klub-es-a-class-fm-musorvezetoje-levagatta-a-hajat-nullas-geppel.htmlA fogadás az fogadás! Rákóczi Feri még nyáron fogadott Sebestyén Balázzsal, hogy nem gyújt rá három hónapig, és betartotta ígéretét. Balázsnak emiatt meg kellett válnia a hajától. TV + Sztárok--Zimány Linda dekoltázsával köszönt el Amerikátólhttp://www.life.hu/sztarok/20151217-zimany-linda-modell-szelfivel-koszont-el-amerikatol.htmlA magyar modell egy jól irányzott szelfivel búcsúzott el "második otthonától," Los Angelestől. TV + SztárokOrigoLeonardo DiCaprio: "Háromszor majdnem meghaltam" http://www.life.hu/sztarok/20151217-leonardo-dicaprio-majdnem-meghalt-mindig-baleset-eri-a-sztart-a-baratai-szerint-egy-tulelo.htmlA világsztár legújabb filmjében egy medvetámadást elszenvedett vadászt játszik, akit élve eltemetnek a társai. A színész elmondása alapján nem csak a mozivásznon, de az életben is sokszor közel került a halálhoz. TV + Sztárok--Czuczor-Gidai Zsófi, az RTL Klub legfiatalabb sztárja ajándékot kapott http://www.life.hu/sztarok/20151217-czuczor-gidai-zsofi-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-legfiatalabb-sztarja.htmlA versmondó kislány, aki mindenki lelkét megérintette a Got Talent élő showjában, már otthonosan érzi magát az RTL Klub falai között. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.