Madonna: „Sean Penn soha nem ütött meg engem"

Forrás: AFP/2013 Getty Images/Kevin Mazur -
Sean Penn verés válás ütés Lee Daniels Madonna énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akkor most hogy is volt? Madonna, aki állítása szerint azért vált el a verekedő Sean Penntől, mert megütötte őt, most azt mondta, hogy a színész soha nem ért hozzá egyetlen ujjal sem. 

Mindenki számára világos, hogy Madonna annak idején azért (is) adta be a válópert Sean Penn ellen, mert együttlétük alatt - amely nagyjából a nyolcvanas évekre tehető - rendszeresen bántalmazta az énekesnőt.

Forrás: AFP/2013 Getty Images/Kevin Mazur

Ebből kifolyólag nem egészen értjük, most miért állítja az ellenkezőjét az énekesnő, aki nemrég exférje védelmére kelt a színész kollégája, Lee Daniels pere miatt. Danielst Sean Penn perelte be nemrég rágalmazás miatt, miután a rendező a családon belüli erőszakkal vádolt Terrence Howardhoz hasonlította őt.

Sean soha nem ütött meg, vagy bántalmazott engem fizikailag

Mihalik Enikő fiatal Madonnaként szexibb, mint a világsztár valahahttp://www.life.hu/trend/20151101-mihalik-eniko-madonna-jelmeze-halloweenkor.htmlMihalik Enikőnek könnyű dolga van: gyönyörű, karcsú alakjára bármit felvehet. Idén a fiatal Madonna bőrébe bújt a modell október utolsó napján - mutatjuk is!TrendOrigoSean Penn lánya irtó dögös: Íme a 24 éves Dylan!http://www.life.hu/csalad/20151205-sean-penn-es-robin-wright-lanya-irto-dogos-ime-a-24-eves-dylan-penn.htmlA Maxim magazin tavaly már a világ 68. legjobb nőjévé választotta Sean Penn és Robin Wright lányát. A 24 esztendős Dylan Penn azóta leforgatta élete első filmjeit, és a vörös szőnyegen is tündököl. Íme ő! Család--Bocsánatkérésnek indult, végül lek*rvázta rajongóit Madonnahttp://www.life.hu/sztarok/20151217-madonna-enekesno-lekurvazta-rajongoit-egy-nyilvanos-bocsanatkereseben.htmlKiakadtak a rajongók, mert nagyjából 40 percet késett a popkirálynő machesteri koncertjéről. Ezen pedig Madonna akadt ki, és jól meg is mondta a magáét. TV + Sztárok--Micsoda?! Újra együtt Madonna és Sean Penn?http://www.life.hu/intim/20151102-madonna-es-sean-penn-ujra-egyutt-kozos-szobaban-toltottek-az-estet.htmlAz egykori házaspárt egy tengerparti szállodában látták együtt, ahol nem igazán bujkáltak a kamerák elől. Vajon újra felmelegítik a kapcsolatukat? IntimAFPMicsoda?! Újra együtt Madonna és Sean Penn?http://www.life.hu/intim/20151102-madonna-es-sean-penn-ujra-egyutt-kozos-szobaban-toltottek-az-estet.htmlAz egykori házaspárt egy tengerparti szállodában látták együtt, ahol nem igazán bujkáltak a kamerák elől. Vajon újra felmelegítik a kapcsolatukat? IntimAFPItt a vége: szakított Charlize Theron és Sean Pennhttp://www.life.hu/intim/20150618-itt-a-vege-szakitott-charlize-theron-es-sean-penn.htmlImádtuk őket, mert nemcsak remekül mutattak egymás mellett, de a róluk készült közös fotókról is átjött, mennyire szeretik egymást. Éppen ezért most csak tátott szájjal olvassuk a hírt. Vajon mi történhetett?Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.