Akkor most hogy is volt? Madonna, aki állítása szerint azért vált el a verekedő Sean Penntől, mert megütötte őt, most azt mondta, hogy a színész soha nem ért hozzá egyetlen ujjal sem. 

Mindenki számára világos, hogy Madonna annak idején azért (is) adta be a válópert Sean Penn ellen, mert együttlétük alatt - amely nagyjából a nyolcvanas évekre tehető - rendszeresen bántalmazta az énekesnőt.

Forrás: AFP/2013 Getty Images/Kevin Mazur

Ebből kifolyólag nem egészen értjük, most miért állítja az ellenkezőjét az énekesnő, aki nemrég exférje védelmére kelt a színész kollégája, Lee Daniels pere miatt. Danielst Sean Penn perelte be nemrég rágalmazás miatt, miután a rendező a családon belüli erőszakkal vádolt Terrence Howardhoz hasonlította őt.

Úgy tűnik, Lee Daniels bukta a pert, hiszen nemrég Madonna öntött tiszta vizet a pohárba arról, milyen ember is valójában a férje. Sean soha nem ütött meg, vagy bántalmazott engem fizikailag - mondta el az énekesnő, aki szerint exe egy gondoskodó, együttérző személy, akit már több mint 30 éve ismer. Akkor vajon mi volt az a sztori, amely szerint 1987-ben baseballütővel támadt rá Sean Penn?