Kivonja magát a forgalomból Ákos

Fotó: Bielik István - Origo -
Kovács Ákos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leghamarabb februárban állhat a nyilvánosság elé. 

"Ákos nem ad interjút, befejezte a turnét, és hosszabb szabadságra megy" – mondta el a Borsnak az Ákos menedzsmentjét képviselő Fiák Krisztina, és hozzátette, nem reagálnak a kormány döntésére.

A napilap úgy tudja, elképzelhető, hogy az énekes az ünnepek után külföldre utazik. Nagy valószínűséggel leghamarabb februárban-márciusban áll a nyilvánosság elé, állítólag addig nem szeretné kommentálni az eseményeket.

Fotó: Bielik István - Origo

Hajós András nyílt levelet írt a Telekomnak Ákos ügyében

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a Telekom szerződést bontott Ákossal az énekes korábbi kijelentései miatt. Az ügyben most Hajós András is megszólalt.
„Nem személyes ízlésem alapján, mégis úgy gondolom, hogy Ákosnak sosem járt volna Önöktől támogatás. Ismét hangsúlyozom, nem ízlésem alapján gondolom ezt, hanem éppen Ákos sikeressége miatt" - írja a zenész, a teljes levelet ITT olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.