Hajós András Ákos nyílt levél Telekom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a Telekom szerződést bontott Ákossal az énekes korábbi kijelentései miatt. Az ügyben most Hajós András is megszólalt.

„Nagy örömmel olvasom, hogy felmondták Ákossal kötött támogatói szerződésüket!” – kezdi Facebookon megosztott nyílt levelét az énekes.

Fotó: Hirling Bálint - Origo

„Örömöm annak szól, hogy egy nagyvállalat végre a gyakorlatban is megmutatja, hogy pénzügyi támogatása nemcsak jófejségbe bújtatott önreklám vagy kormányzati kapcsolattartás lehet, hanem valódi értékválasztás. Sokunk ebbéli öröme azonban akkor lenne teljes, ha látnánk, hogy kit, kiket támogat a Telekom Magyarország az így felszabadult összegből” – tette fel a kérdést az Emil.RuleZ! énekese.

„Nem személyes ízlésem alapján, mégis úgy gondolom, hogy Ákosnak sosem járt volna Önöktől támogatás. Ismét hangsúlyozom, nem ízlésem alapján gondolom ezt, hanem éppen Ákos sikeressége miatt. Szerintem sikeres előadóművészeket, Kossuth-díjasokat, kereskedelmi tévéseket, politikusok és üzletemberek negyvenpluszos barátait nem kell támogatni - azokkal reklámszerződést lehet kötni. Szerintem támogatni a tehetséges magyar fiatalokat kell” – írta.

Fotó: Bielik István - Origo

„Kérem továbbá, hogy ne essenek abba a hibába, hogy a befutott sztárok, magas kattintottságú internetüstökösök között keresgélnek. Kérem, engedjék meg a hazai popszakmának, hozzáértő zenészeknek és tanároknak, hogy segítsenek, mutassanak olyan fiatalokat, akik érdemesek a támogatásra” – zárta levelét Hajós András.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.