Félelmetes! Nyakánál fogva akasztotta fel magát Aleska

trükk fotó tornász gyakorlat Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A felnőttfilmesből lett légtornász ma már olyan elképesztő trükkökre képes, hogy leesik az állunk. 

Sáfrány Emese fotója láttán nagyon megijedtünk, hiszen a nyakánál fogva lóg le egy kötélen. Aggodalomra azonban semmi ok, a tornász csak a szokásos gyakorlatai végzi.

Forrás: Instagram/aleska_safrany_emese

Húszmilliós pert fontolgat Klapka György a diói miatthttp://www.life.hu/news/20151219-klapka-gyorgy-tobb-milliot-bukott-becsaptak-az-uzletembert-perre-kenyszerul.htmlAz üzletember több millió forintot bukott egy üzleten, amikor 20 tonna dióját penészesnek hazudták. Leszögezte, hogy többé nem hajlandó az olaszoknak szállítani a magyar termékből. News-- Már százhúsz tonna élelmiszer összegyűlt az Adni öröm! akcióbanhttp://www.life.hu/news/20151219--mar-szazhusz-tonna-elelmiszer-osszegyult-az-adni-orom-akcioban.htmlHárom nap alatt százhúsz tonna tartós élelmiszer gyűlt össze a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Adni öröm! akciójában országszerte - mondta a szervezet kommunikációs vezetője szombat reggel az M1 aktuális csatornán.NewsThinkstockRubint Réka már karácsonyi lázban éghttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151216-rubint-reka-fitnesz-edzo-mar-karacsonyi-lazban-eg-es-gyonyoruen-feldiszitette-otthonat.htmlA fitneszkirálynő igazi meseországot varázsolt otthonukból, és a Life.hu-nak megmutatta pazar adventi koszorúját és otthona díszeit. Sztárok--Gáspár Laci különleges süteménnyel készül a szentestérehttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151214-gaspar-laci-enekes-a-tv2-sztarban-sztar-musoranak-gyoztese-kulonleges-sutemennyel-keszul-a.htmlA Sztárba sztár harmadik szériájának győztesét arról kérdeztük, hogyan telik majd náluk a karácsony és mi lesz az ünnepi menü. Sztárok--Natalie Portman lett az új First Lady - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151218-natalie-portman-lesz-jackie-kennedy-first-lady-lett-a-dogos-szinesznobol-foto.htmlA gyönyörű hollywoodi színésznő a történelem ikonikus alakját, Jackie Kennedyt fogja játszani a következő filmben. Az átváltozás láttán leesett az állunk. TV + Sztárok--Sarka Kata szuper Jézuska lennehttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151207-sarka-kata-modell-hajdu-peter-felesege-szuper-jezuska-lenne.htmlA modellt arról faggattuk, hogy az adventi időszak kezdetén feldíszítette-e már a házukat, és elkezdte-e megvásárolni a karácsonyi ajándékokat. Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.