Hungary's Got Talent Dirty Led Light Crew
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hungary’S Got Talent lenyűgőző fénytechnikával dolgozó tánccsapata elárulta, mi a szokásuk a színpadra lépés előtt. 

„Mielőtt a színpadra lépünk, van egy felkiáltásunk, az, hogy: bambi. Ez tíz éve így van, és egy táncosunkhoz kötődő poénból alakult ki, de erről többet nem szeretnék elárulni, mert pont ez a lényege, hogy a mi titkunk” – mondta Zoltán, a csapat vezetője, aki azt is elárulta, teljesen új látványvilággal készültek a döntőre.

Forrás: Szabó Gábor/Origó

Alvással készült a Got Talent döntőjére a Fricskahttp://www.life.hu/sztarok/20151219-alvassal-keszult-a-got-talent-dontojere-a-fricska.htmlA Hungary’s Got Talent néptánc csapata elárulta, hogyan készül a szombat esti nagy megmérettetésre. TV + Sztárok--Gönczi Gábort is elbűvölte a Got Talent kis tehetségehttp://www.life.hu/sztarok/20151219-gonczi-gabort-is-elbuvolte-a-got-talent-kis-tehetsege-czuczor-gidai-zsofi.htmlCzuczor-Gidai Zsófit vendégül látta a Fókusz stúdiójában Gönczi Gábor. A Hungary’s Got Talent legfiatalabb döntőse egy csepp izgalom nélkül próbálta ki, milyen a magazinműsor kamerái előtt állni. TV + SztárokOrigoHoppá! Micsoda meglepetés! - Badár Tamás, a Got Talent bűvésze elárulta, mi a kabalájahttp://www.life.hu/sztarok/20151219-badar-tamas-buvesz-elarulta-mi-a-kabalaja-a-hungarys-got-talentben.htmlA Hungay’s Got Talent lenyűgöző bűvésztehetsége elárulta, ő csak akkor izgul majd, amikor elhagyja a színpadot. TV + Sztárok--Félelmetes! Nyakánál fogva akasztotta fel magát Aleska http://www.life.hu/sztarok/20151219-aleska-elkepeszto-trukkoket-csinal-a-nyakanal-fogva-logatta-fel-magat-a-sztar.htmlA felnőttfilmesből lett légtornász ma már olyan elképesztő trükkökre képes, hogy leesik az állunk. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEláruljuk, kit játszott Daniel Craig a Star Wars 7-ben http://www.life.hu/sztarok/20151219-daniel-craig-szerepelt-a-star-wars-legujabb-reszeben-megmutatjuk-hol-es-kit-jatszott.htmlA Star Wars: Az ébredő Erő-ben több híres színész is felbukkan nagyon kicsi szerepben. Simon Pegg májusban árulta el, hogy benne lesz a filmben, és azt is kikotyogta, hogy ő ugyan nem rohamosztagost alakít, de Daniel Craig tényleg belebújt az Első Rend egyik katonájának a jelmezébe. TV + Sztárok--Molnár Anikó tetoválást csináltatott - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151219-molnar-aniko-nepszeru-mondast-varratott-magara-az-egykori-valosagshow-foto.htmlA ValóVilág egykori szőke bombázója a mellkasára varratott egy idézetet, méghozzá angolul. A kész műről persze azonnal posztolt is egy fotót. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.