Egy igazán megrendítő interjúban beszélt arról, hogyan kezeli a szakmájával járó csillogást Cameron Diaz, aki szavaival több millió ember szívébe lopta be még jobban magát. 

"Amikor az emberek azt mondják, hogy olyan híresek akarnak lenni mint én, vagy úgy akarnak kinézni mint én, akkor általában megkérdezem tőlük, hogy miért? De komolyan, miért akarná valaki ezt az egészet? Az emberek - különösen Amerikában - azt hiszik, hogy híresnek lenni egyet jelent a boldogsággal és a sikerrel. Holott ez nem így van. Nem azért lettem színésznő, mert híres akartam lenni, az csupán egy dolog, ami a munkámmal jár" - kezdte a videó interjúban Cameron, aki többek közt azt is elárulta, hogy amikor otthon van a családja, vagy a barátai körében, ő is csak egy átlagos nő.  "Nem a hírnév határoz meg engem (...) Ha csupán a hírnév határoz meg valakit, akkor az sosem lesz boldog" - mondta. 

Cameron Diaz Explains Perfectly In 1 Minute How Fame Will Not Bring You Happiness.This clip is part of a documentary called HUMAN.

Szerző: Following, 2015. december 10.