Halálos baleset történt a 38-as főúton

Forrás: Thinkstock -
gázolás főút baleset gyalogos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap kora hajnalban történt halálos baleset a 38-as számú főúton.

A közúti közlekedési baleset vasárnap hajnali 2 órakor történt a 38-as számú főút 16. és 17. kilométerszelvénye között. A rendelkezésre álló adatok szerint a tehergépkocsi-szerelvény Rakamaz felől Nyíregyháza irányába tartott, amikor eddig tisztázatlan okból elsodort egy gyalogosan közlekedő férfit.

Forrás: Thinkstock


A 38 éves román állampolgárságú gyalogos a baleset következtében a helyszínen meghalt. A rendőrség a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta, a közúti forgalmat Tiszanagyfalu irányába eltereli.

Elhunyt a világ egyik leghíresebb karmestere, Kurt Masurhttp://www.life.hu/news/20151219-elhunyt-a-vilag-egyik-leghiresebb-karmestere-kurt-masur.htmlA 88 éves karmester halálhírét a New York-i Filharmonikusok elnöke, Matthew VanBesien jelentette be: Kurt Masur 1991 és 2002 között a zenekar zeneigazgatója volt. Halálának okát egyelőre nem közölték, de 2012-ben maga Masur jelentette be, hogy Parkinson-kórban szenved. News--Megható videó a gyermekkori álmainkról és vágyainkról http://www.life.hu/news/20151219-egy-kislany-es-egy-hoember-meseje-tunderi-video-terjed-az-interneten-nezd-meg-te-is.htmlLily és a hóember bebizonyítják, hogy igenis létezik örök barátság, és vannak dolgok, melyek örökre fontosak maradnak az életünkben. News--Meggyilkoltak egy embert a fővárosbanhttp://www.life.hu/news/20151219-meggyilkoltak-egy-embert-a-vaci-uton-a-rendorseg-mar-nyomoz-az-ugyben.htmlPéntek délután Budapesten, a XIII. kerületi Váci úton meggyilkoltak egy embert. News--Otthon végzett abortusz miatt ítéltek el egy nőt 2,5 évrehttp://www.life.hu/news/20151218-natalie-towers-otthon-vegzett-abortusza-miatt-itelte-el-a-birosag-ket-es-fel-evre.htmlNatalie Towers a terhessége 32. hetében járt, amikor az internetről rendelt gyógyszert bevéve megszakította terhességét - a bíró 2.5 év börtönre ítélte. News--Férjénél is többet keres Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/news/20151218-ennyit-keres-victoria-beckham-divattervezo-es-enekesno.htmlSikeres évet zárhat maga mögött a Spice Girls lánybanda egykori énekesnője: a most divattervezőként ténykedő Mrs. Beckham majdnem kétszer annyit vitt haza, mint férje, David Beckham. News--Meg fogsz lepődni, de ez a kép nem úgy készült, ahogyan te gondolodhttp://www.life.hu/news/20151217-egy-rio-de-janeiroban-talalhato-sziklan-ugy-tunik-tobb-ezer-meter-magasan-lognak-a-turistak.htmlAzt hitted, több ezer méter magasan lóg ez a férfi? Tévedtél! NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.