Nico Rosberg felhajtás aggodalom figyelem Michael Schumacher Lewis Hamilton aggódás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nico Rosberg attól félti Mick Schumachert, hogy a 16 éves fiú nem lesz képes minden erejével az autóversenyzésre koncentrálni a ráirányuló figyelem miatt.

A súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacher 16 éves fia, Mick a tizedik helyen zárt az összetettben idén a Formula 4-ben. Nico Rosberg, az 1982-es vb-győztes Keke fia már a kezdetektől figyelemmel követi Mick pályafutását.

Lewis Hamilton és Nico Rosberg Forrás: AFP

- mondta el az AFP-nek Rosberg a

Biztosan nincs szüksége útmutatásra tőlem. Édesapja páratlan karrierjéből kell erőt merítenie, mert ő a sportág valaha volt legnagyobbja

Fehérneműre vetkőztettek a biztonsági őrök egy fiatal anyukát egy Szegedenhttp://www.life.hu/news/20151215-egy-fiatal-orvos-edesanyat-fehernemure-vetkoztettek-a-biztonsagi-orok-egy-szegedi-aruhazban.htmlBugyira és melltartóra kellett kellett vetkőznie egy fiatal orvos anyukának egy szegedi áruházban, miután a biztonsági őrök szerint gyanúsan viselkedett. A fogyasztóvédelem szerint nem történt jogsértés, az áruház pedig nem kért elnézést a történtekért. News--Előkerült Angelina Jolie és Brad Pitt ikonikus képsorozatahttp://www.life.hu/news/20151221-angelina-jolie-szineszno-es-brad-pitt-szinesz-ikonikus-fotosorozata-a-w-magazinban-2005-ben.htmlMinden idők egyik leghíresebb fotósorozata a W magazin hasábjain jelent meg. NewsOrigoMegkóstolnád Diana hercegnő esküvői tortáját? 316 ezer forintért megteheted!http://www.life.hu/news/20151215-diana-hercegno-es-karoly-herceg-eskuvoi-tortajanak-szeletet-elarverezik.htmlEgy Los Angeles-i aukciós ház árverésre bocsátja az egykori szívkirálynő és Károly herceg esküvői tortájának egyik szeletét. News--Madonna: „Sean Penn soha nem ütött meg engem"http://www.life.hu/news/20151218-madonna-enekesno-allitja-sean-penn-soha-nem-utotte-meg-ot.htmlAkkor most hogy is volt? Madonna, aki állítása szerint azért vált el a verekedő Sean Penntől, mert megütötte őt, most azt mondta, hogy a színész soha nem ért hozzá egyetlen ujjal sem. News--Kevés napsütés és sok-sok köd: Szomorú időjárásra készülj a héten!http://www.life.hu/news/20151216-az-idojaras-elorejelzes-szerint-kodos-es-szomoru-ido-varhato-a-heten.htmlBorult, párás és ködös idő várható a hét további napjaiban – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentéséből. News--Éveken át fajtalankodott egy kisfiúval egy pedofil Szekszárdonhttp://www.life.hu/news/20151216-egy-kisfiut-eveken-at-molesztalt-es-szexualisan-bantalmazott-egy-pedofil-szekszardon.html8 és fél év börtönre ítélte a Szekszárdi Törvényszék azt a 36 éves férfit, aki éveken át molesztált, és meg is erőszakolt egy kisfiút. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.