Újabb nő perelte be nemi erőszak vádjával Bill Cosby-t

Forrás: AFP/Stan Honda -
vád barátnő nemi erőszak megerőszakolás Katherine McKee Sammy Davis Jr Bill Cosby per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katherine McKee, Sammy Davis Jr. amerikai előadóművész volt barátnője azt állítja, hogy a komikus negyven évvel ezelőtt egy vacsora alatt erőszakolta meg őt. Bill Cosby szerint a színésznő hazudik.

Katherine McKee szerint 1971-ben ismerkedett össze Bill Cosby-val a The Bill Cosby Show műsora alatt, ahol elmondása szerint baráti viszony alakult ki közöttük.

Forrás: AFP/Stan Honda

Sammy Davis Jr. színésznő-exbarátnője a TMZ által megszerzett vallomása szerint 1974-ben Cosby meghívta őt detroit-i hotelszobájába, ahol a komikus egy szál fürdőköpenyben fogadta őt, majd rátámadt, és megerőszakolta az ajtóban.

McKee korábban, 2014-ben beszélt az esetről, akkor Bill Cosby ügyvédjén keresztül azonnal hazugnak nevezte a nőt. McKee becsületsértésért pereli a sztárt, akit eddig nagyjából 50-en vádoltak meg nemi erőszakkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.