Már 50-en vannak Bill Cosby áldozatai - Újabb nők vallottak ellene

Forrás: AFP/Stan Honda -
szexuális erőszak nemi erőszak színész Bill Cosby bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb két nő vállalta fel, hogy mesél róla, a híres komikus hogyan erőszakolta meg. Így már ötvenre növekedett Bill Cosby azon áldozatainak száma, akik előbújtak. 

Egy légiutas-kísérő, valamint a korábbi színésznő, Charlotte Fox a napokban a nyilvánosság elé álltak, hogy közösen valljanak Bill Cosby ellen, aki annak idején őket is megerőszakolta. Így már ötven főre emelkedett a népszerű komikus áldozatainak száma - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/Stan Honda

Mint ismeretes, több nő vallott arról korábban, hogy Bill Cosby bedrogozta, majd megerőszakolta őket. Ahogyan arról a Life.hu korábban beszámolt, a nők történetében sok a hasonlóság, sokaknak segítséget ajánlott karrierjükben, majd partira intiválta őket, amiről kiderült, hogy egy randi kettesben. Ott az italukba kábítószert tett, majd megerőszakolta őket. Áldozati közül 35-en nemrég a New York magazin címlapján arccal vállalták, hogy mit tett velük a tévés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.