Reflektor magazin Ada RTL Klub Teszári Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 8:08 Minden reggel, az Ízes Élet és a Reflektor című műsorok jövőre már nem lesznek az RTL Klub képernyőjén. Ezekkel együtt műsorvezetőik is távoznak. 

"Az RTL Magyarország egy közel 400 főt foglalkoztató médiavállalat, mely számos műsorgyártóval és beszállítóval dolgozik együtt. Az elmúlt 18 évben számos esetben előfordult, hogy nem csak új műsorokat indítottunk, hanem adott esetben egyes műsorokat levettük a képernyőről és új formátumokat hoztunk be helyettük. Jelen esetben is erről van szó, a főműsoridőn kívül jelentkező műsoraink egy részét megújítjuk vagy újat indítunk helyettük"közölte az RTL az Origo megkeresésére. A csatorna sajtóosztálya elmondta, hogy a 8:08, Minden reggel, Ízes Élet és a Reflektor című műsorok jövőre már nem lesznek az RTL Klub képernyőjén, mivel a határozott idejű szerződésük lejárt, de lesz helyettük más, hazai gyártású program. A felsorolt műsorokban szereplő képernyősök - Ada, Somogyi Zoltán, Teszári Nóra - a beszállító cégekkel állnak szerződésben, így ők sem lesznek képernyőn. "Viszont számos új műsorral készülünk jövőre is, hogy kikkel és milyen módon tervezzük még a jövőt, arról a megszokott módon tájékoztatni fogjuk a nézőinket" – tették hozzá.

"Jó ideje tudom, hogy decemberrel itt véget ér minden, úgyhogy már volt időm a kezdeti sokkból felocsúdni" – nyilatkozta a hír kapcsán Ada a Blikknek.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Pikáns üzenetekkel bombázzák a lányok a Got Talent szexi fiúcsapatáthttp://www.life.hu/sztarok/20151219-a-got-talent-szexi-fiucsapata-az-all-in-imaval-keszul-a-dontore.htmlMeglepő választ adott a mosolygós fiúbrancs arra a kérdésre, mivel töltik ki a színpadra lépés előtti pillanatokat.TV + Sztárok--Molnár Nikolett különleges szeánszába engedett bepillantásthttp://www.life.hu/sztarok/20151219-molnar-nikolett-a-got-talent-versenyzoje-kulonleges-szeanszaba-engedett-bepillantast.htmlA Hungay’s Got Talent legszexibb indulójának a döntő előtt lestünk be az öltözőjébe. Nikit a sötétben egy gyertya társaságában találtuk, így azonnal rákérdeztünk, mi történik éppen?TV + Sztárok--Gáspár Győző decemberi luxusnyaralásra indulthttp://www.life.hu/sztarok/20151222-gaspar-gyozo-showman-decemberi-luxusnyaralasba-kezdett-torokorszagban.htmlA showman Törökországban tengeti napjait. Győzi egy hatalmas hotelből jelentkezett rajongóinak. TV + Sztárok--Gáspár Evelin fürdőruhás alakjától eldobod az agyad - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151222-gaspar-evelin-bikiniben-lubickolt-uj-alakkal-pozol-a-sztarcsemete-foto.htmlA sztárcsemete az utóbbi hónapokban keményen edzett, ennek pedig meglett az eredménye. Egyrészes fürdőruhában mutatta meg követőinek az új külsejét. TV + SztárokOrigoHoppá! Józan László női ruhában pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20151222-jozan-laszlo-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-noi-ruhaban-pozolt-az-orult-nok-ketrece-cimu-darab.htmlA színész megmutatta, hogyan fest Az őrült nők ketrece című darabban, amikor szexi, piros ruhában pózol. Azért Laci izmai még a női öltözékben is magukért beszélnek. TV + Sztárok--Luxuskörülmények között ünnepelte házassági évfordulóját Gombos Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20151222-gombos-edina-a-tv2-egykori-musorvezetoje-pazar-helyen-unnepelte-tizenegyedik-hazassagi-evfordulojat.htmlA TV2 egykori műsorvezetője Floridában, egy álomszerű helyszínen romantikázott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.