A 8:08 Minden reggel, az Ízes Élet és a Reflektor című műsorok jövőre már nem lesznek az RTL Klub képernyőjén. Ezekkel együtt műsorvezetőik is távoznak. 

"Az RTL Magyarország egy közel 400 főt foglalkoztató médiavállalat, mely számos műsorgyártóval és beszállítóval dolgozik együtt. Az elmúlt 18 évben számos esetben előfordult, hogy nem csak új műsorokat indítottunk, hanem adott esetben egyes műsorokat levettük a képernyőről és új formátumokat hoztunk be helyettük. Jelen esetben is erről van szó, a főműsoridőn kívül jelentkező műsoraink egy részét megújítjuk vagy újat indítunk helyettük"közölte az RTL az Origo megkeresésére. A csatorna sajtóosztálya elmondta, hogy a 8:08, Minden reggel, Ízes Élet és a Reflektor című műsorok jövőre már nem lesznek az RTL Klub képernyőjén, mivel a határozott idejű szerződésük lejárt, de lesz helyettük más, hazai gyártású program. A felsorolt műsorokban szereplő képernyősök - Ada, Somogyi Zoltán, Teszári Nóra -  a beszállító cégekkel állnak szerződésben, így ők sem lesznek képernyőn. "Viszont számos új műsorral készülünk jövőre is, hogy kikkel és milyen módon tervezzük még a jövőt, arról a megszokott módon tájékoztatni fogjuk a nézőinket" – tették hozzá.

"Jó ideje tudom, hogy decemberrel itt véget ér minden, úgyhogy már volt időm a kezdeti sokkból felocsúdni" – nyilatkozta a hír kapcsán Ada a Blikknek. 

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu