Fényképpel zsarolták fiatal társukat, százezret sikerült kicsalniuk

Fotó: Szabó Balázs [origo] -
fénykép fiatalkorú zsarolás pénz rendőrség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A három fiú hónapokon át egy fotóval tartotta rettegésben társukat. A rendőrség már elfogta őket, és eljárás indult az ügyben.

A hírek szerint 2015 októbere óta zsarolták a fiatal fiút egy képpel, melyen ő volt látható. Azt mondták neki, hogy ha nem fizet nekik egy bizonyos összeget, azonnal elküldik a családjának. A sértett először nem akart pénzt adni az idősebb fiúknak, végül azonban a fenyegetések hatására beadta a derekát - írja a Police.hu.

Fotó: Szabó Balázs [origo]

Végül a nyomozók egy szokásos pénzátadás alkalmával elfogták a 14 éves fiút, és az őt figyelő bátyját. A három fiatalkorúval szemben - szabadlábon hagyásuk mellett - a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le.

Védeni kezdte az afrikai oroszlánokat az USAhttp://www.life.hu/news/20151222-vedett-statuszt-adott-az-oroszlanok-ket-alfajanak-az-egyesult-allamok.htmlVédett státuszt adott az oroszlánok két alfajának az Egyesült Államok, hogy megóvja őket az orvvadászoktól és a trófeagyűjtőktől, köztük amerikai vadászoktól. NewsOrigoElőkerült Angelina Jolie és Brad Pitt ikonikus képsorozatahttp://www.life.hu/news/20151221-angelina-jolie-szineszno-es-brad-pitt-szinesz-ikonikus-fotosorozata-a-w-magazinban-2005-ben.htmlMinden idők egyik leghíresebb fotósorozata a W magazin hasábjain jelent meg. NewsOrigoÍgy dalol együtt George Clooney és Bill Murray - Videó!http://www.life.hu/news/20151222-george-clooney-es-bill-murray-karacsony-dalatol-leesett-az-allunk-vicces-video.htmlA két világhírű színész furcsa módot választott, hogy ünnepi hangulatba hozza az embereket. A végeredmény elképesztően viccesre sikeredett! News--Két órán át játszotta a rádiós a Last Christmast: Kirúgták!http://www.life.hu/news/20151221-jatszotta-a-last-christmast-huszonnegyszer-ment-le-a-hallgatok-kiakadtak.htmlMár csak 3 nap van hátra karácsonyig! Ilyenkor az emberek többsége már túlzottan is ünnepi lázban ég, de nem annyira, mint azt egy német rádiós hitte. News--Meghalt a kilencvenes évek legszexisebb vámpírja, Brooke McCarterhttp://www.life.hu/news/20151223-meghalt-brooke-mccarter-szinesz-az-elveszett-fiuk-sorozat-vampirja.htmlVeleszületett májbetegsége következtében elhunyt Az elveszett fiúk című kultikus sorozat vámpírja. News--Ez lehet a baki mögött: Ittasan keverhette össze a Miss Universe helyezettjeit a műsorvezetőhttp://www.life.hu/news/20151223-steve-harvey-a-miss-universe-vilagverseny-hazigazdaja-kaszinozott-mielott-osszekeverte-a-gyozteseket.htmlAlkohollal a kezében látták rulettezni a Miss Universe szépségverseny előtt Las Vegasban a népszerű talk show-műsorvezetőt és komikust. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.