Nekiestek a kommentelők a pucéran szelfiző Kelemen Annának

Facebook meztelen szelfi kommentelők Kelemen Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori playmate nem fogta vissza magát közösségi oldalán, erre pedig azon ráugrottak a trollok.

Bár Kelemen Anna mostanában igazán igyekszik levetkőznie régi énjét, és visszafogottabban éli mindennapjait, úgy tűnik, ez nem igazán sikerült neki. Az egykori playmate Facebook oldalán tett közzé magáról egy pucér fotót, amelyhez a következő provokáló sorokat írta:

Néha elfelejtem mire kapok sok likeot!Tessék kis hús! Örültök?

Szerző: Kelemen Anna Official, 2015. december 21.

A kommentelők azonnal ráugrottak Annácskára a fotó miatt. "Mire kapnál, mire kapnál, hát mindenki az eszedért szeret Annácska!" - írta egyikük, másikuk pedig Berki Krisztiánt kezdte ajánlgatni neki, mint lehetséges férjjelöltet. "Kíváncsi lennék, hogy milyen Quasimodo jönne létre ebből a génkombinációból" - fűzte hozzá nem túl kedvesen a kommentelő.

Kirúgták Adát - Eltűnik a képernyőről az RTL Klub több műsorahttp://www.life.hu/sztarok/20151223-a-minden-reggel-izes-elet-es-a-reflektor-cimu-musorok-jovore-mar-nem-lesznek-az-rtl-klub-kepernyojen.htmlA 8:08 Minden reggel, az Ízes Élet és a Reflektor című műsorok jövőre már nem lesznek az RTL Klub képernyőjén. Ezekkel együtt műsorvezetőik is távoznak. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huSzabó Zsófi: "Most elérkezett az én időm"http://www.life.hu/sztarok/20151223-szabo-zsofi-eddig-is-millios-fizetest-kapott-most-uj-musorokkal-ter-vissza-a-kepernyore.htmlSzabó Zsófi RTL Klubos szerződése szerint akkor is megkapta milliós fizetését, ha nem dolgozott, most azonban újra képernyőre kerül. A színésznő most az új lehetőségről beszélt. TV + Sztárok--Napi műsort kap Szabó Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20151222-napi-musort-kap-szabo-zsofi.htmlAz RTL Klub megszűnő 8:08 Minden reggel helyén Baló György tűnik fel, a Magyarul Balóval című műsor ismétlésével, Szabó Zsófi pedig napi műsort kap a csatornánál. TV + Sztárok--Tatár Csilla külseje teljesen átalakult, mióta anya lett - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151223-tatar-csilla-haja-barna-lett.htmlA gyönyörű műsorvezető élete gyökeresen átalakult, mióta megszülte első gyermekét. Sőt, külsejében is apró, de annál feltűnőbb változás állt be, melyet Tatár Csila nem viselt maradéktalanul jól. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huGáspár Evelin fürdőruhás alakjától eldobod az agyad - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151222-gaspar-evelin-bikiniben-lubickolt-uj-alakkal-pozol-a-sztarcsemete-foto.htmlA sztárcsemete az utóbbi hónapokban keményen edzett, ennek pedig meglett az eredménye. Egyrészes fürdőruhában mutatta meg követőinek az új külsejét. TV + SztárokOrigoÉNB Lali: „Remélem kapok ajándékot, az se baj, ha drága"http://www.life.hu/sztarok/20151223-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarjai-elmeseltek-hogyan-karacsonyoznak-iden.htmlHarmadik alkalommal karácsonyoznak együtt az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat sztárjai, igaz most a hagyományoktól eltérően nem együtt ünnepel az egész csapat, hanem mindenki a saját lakásában, albérletében ünnepel az ott lakókkal. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.