Tatár Csilla külseje teljesen átalakult, mióta anya lett - Fotó!

kinézet haj Tatár Csila hormonok változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű műsorvezető élete gyökeresen átalakult, mióta megszülte első gyermekét. Sőt, külsejében is apró, de annál feltűnőbb változás állt be, melyet Tatár Csila nem viselt maradéktalanul jól. 

Gyönyörű szőke tincsei barnává változtak Tatár Csillának, aki közösségi oldalán mutatta meg új hajszínét rajongóinak. Bár a műsorvezető elmondása szerint, nem tudott megbarátkozni az új tónussal, és már vissza is színeztette magát szőkére, nekünk azért így is nagyon tetszik.

Tudtam, hogy Milán érkezése mindent megváltoztat, de hogy még a hajam színét is..:) Így lettem szőkéből, barna.:) Éljenek a hormonok!:))) #milanruben #love #festéknélkül

Szerző: Tatár Csilla, 2015. december 22.

Cameron Diaz: "Ha csupán a hírnév határoz meg, sosem leszel boldog"http://www.life.hu/sztarok/20151220-cameron-diaz-szerint-ha-csupan-a-hirnev-hataroz-meg-valakit-az-sosem-lesz-boldog.htmlEgy igazán megrendítő interjúban beszélt arról, hogyan kezeli a szakmájával járó csillogást Cameron Diaz, aki szavaival több millió ember szívébe lopta be még jobban magát. TV + SztárokOrigoAnastacia nagyon megöregedett - Szinte rá sem ismerni az énekesnőrehttp://www.life.hu/sztarok/20151201-anastacia-nagyon-megoregedett-az-enekesnore-ra-sem-ismerni.htmlEljárt az idő az egykor hihetetlenül dögös énekesnő felett. Anastaciára - aki kétszer is legyőzte a rákot - alig ismertünk rá. TV + Sztárok--Tragédia! Justin Bieber barátja is meghalt a párizsi merényletekbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151118-justin-bieber-baratja-meghalt-a-parizsi-robbantasokban.htmlSzörnyű veszteség érte a fiatal énekest, akinek barátja a párizsi merényletek során életét vesztette. TV + Sztárok--A félpucér Russell Crowe szinte felismerhetetlenhttp://www.life.hu/sztarok/20151127-russell-crowe-felpucelran-szinte-felismerhetetlen.htmlAz egykori gladiátor félpucéran vágott neki egy biciklitúrának barátaival, és míg régen kocsányon lógó szemekkel gyönyörködtünk volna a látványban, most legszívesebben visítva könyörögnénk Russellnek: vegyen fel egy pólót. TV + Sztárok--Megdöbbentő vallomás! Aktképek árusításával jutott pénzhez Frei Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20151126-frei-tamas-aktkepeket-arult-moszkvaban-hogy-kiegeszitse-osztondijat.htmlMeglepő titok szivárgott ki Frei Tamásról az Összezárva Friderikusszal forgatásán: nem került adásba ugyan, de az egykori tévés azt is elmesélte a műsorban, régen aktképekkel csencselt, hogy pénzhez juthasson. TV + Sztárok--Berki vérdíjat tűzne ki a tolvaj fejére, aki ellopta Kárász Róbert robogójáthttp://www.life.hu/sztarok/20151124-berki-krisztian-verdijat-tuzne-ki-a-fejere-annak-a-tolvajnak-aki-ellopta-karasz-robert-robogojat.htmlBerki Krisztián bekeményített! A macsó nem viccel, ha a barátairól van szó: miután tegnap ellopták Kárász Róbert robogóját, Berki közösségi oldalán fenyegette meg a tolvajt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.