Pintér Adrienn munka RTL Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ada, az RTL műsorvezetője is búcsúzik a csatornától. Több műsornak lesz vége januártól, köztük az általa vezetett Reflektornak is. Ada már egy ideje tudta, hogy nem hosszabbítják meg a szerződését, erről mesélt.

Már hónapok óta tudja Ada, a Reflektor háziasszonya, hogy nem hosszabbítják meg 2016-tól a szerződését az RTL-nél.

Forrás: Ada / Facebook

"Imádom, hogy most mindenhol azt olvasni, hogy karácsony előtt kirúgtak és repülök, de ezt meg kell cáfolnom. Valóban távozom a képernyőről, de ez nem ért meglepetésként, hónapok óta tudom, és tudatosan így is terveztem a jövő évemet. Úgy készültem, hogy ne érjen meglepetés, és így is történt. Bár a médiában most ez egy friss téma, számunkra nem újkeletű dolog, megvolt már a B tervem" - nyilatkozta az Origónak.

Ada azt tervezi, tovább egyengeti személyi edzői karrierjét, amit már ősszel elkezdett, és vendégkört alakít ki. Most első számára a sport.

Persze a Reflektor stábja is hiányozni fog neki. "Nagyon szerettem a csapatot és a napjaim része volt a műsor, de a korábbi tapasztalataimnak hála most fel tudtam készülni arra, hogy ennek most vége és meg tudtam tervezni a jövőt. Nem kizárt, hogy visszatérek a képernyőre, de a következő időszak most másról fog szólni számomra."

Boldog szülinapot, Dzsudzsák Balázs!http://www.life.hu/sztarok/20151224-dzsudzsak-balazs-focista-szuletesnapja-bulvarrap.htmlA magyar sztárfocista, Dzsudzsák Balázs ma ünnepli 29. születésnapját. A Life.hu egy személyre szabott bulvárrappel kíván neki boldog születésnapot!TV + SztárokEzt üzeni Damu Roland a rács mögött karácsonyozó Galambos Lajcsinakhttp://www.life.hu/sztarok/20151224-ezt-uzeni-damu-roland-a-racs-mogott-karacsonyozo-galambos-lajcsinak.htmlNagyon szerette volna családja körében tölteni az ünnepeket Lajcsi, de erre nem lesz lehetősége. A börtönben karácsonyozik az áramlopással gyanúsított zenész. TV + SztárokOrigoEltűnik a Barátok köztből Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20151223-eltunik-a-baratok-koztbol-kiss-ramona.htmlA bájos színésznő az RTL Klub Fókuszában jelentette be döntését TV + SztárokOrigoEldőlt Lagzi Lajcsi sorsa - A börtönben marad karácsonykorhttp://www.life.hu/sztarok/20151223-eldolt-lagzi-lajcsi-sorsa-nem-mehet-haza-karacsonykor-de-gyerekeit-lathatja.htmlBár volt remény arra, hogy a zenész otthon töltse az ünnepeket, de kedden végleg eldőlt, nem engedik haza. Látni viszont láthatja gyerekeit. TV + Sztárok--Tatár Csilla külseje teljesen átalakult, mióta anya lett - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151223-tatar-csilla-haja-barna-lett.htmlA gyönyörű műsorvezető élete gyökeresen átalakult, mióta megszülte első gyermekét. Sőt, külsejében is apró, de annál feltűnőbb változás állt be, melyet Tatár Csila nem viselt maradéktalanul jól. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huNapi műsort kap Szabó Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20151222-napi-musort-kap-szabo-zsofi.htmlAz RTL Klub megszűnő 8:08 Minden reggel helyén Baló György tűnik fel, a Magyarul Balóval című műsor ismétlésével, Szabó Zsófi pedig napi műsort kap a csatornánál. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.