Ada, az RTL műsorvezetője is búcsúzik a csatornától. Több műsornak lesz vége januártól, köztük az általa vezetett Reflektornak is. Ada már egy ideje tudta, hogy nem hosszabbítják meg a szerződését, erről mesélt.

Már hónapok óta tudja Ada, a Reflektor háziasszonya, hogy nem hosszabbítják meg 2016-tól a szerződését az RTL-nél.

Forrás: Ada / Facebook

"Imádom, hogy most mindenhol azt olvasni, hogy karácsony előtt kirúgtak és repülök, de ezt meg kell cáfolnom. Valóban távozom a képernyőről, de ez nem ért meglepetésként, hónapok óta tudom, és tudatosan így is terveztem a jövő évemet. Úgy készültem, hogy ne érjen meglepetés, és így is történt. Bár a médiában most ez egy friss téma, számunkra nem újkeletű dolog, megvolt már a B tervem" - nyilatkozta az Origónak.

Ada azt tervezi, tovább egyengeti személyi edzői karrierjét, amit már ősszel elkezdett, és vendégkört alakít ki. Most első számára a sport.

Persze a Reflektor stábja is hiányozni fog neki. "Nagyon szerettem a csapatot és a napjaim része volt a műsor, de a korábbi tapasztalataimnak hála most fel tudtam készülni arra, hogy ennek most vége és meg tudtam tervezni a jövőt. Nem kizárt, hogy visszatérek a képernyőre, de a következő időszak most másról fog szólni számomra."