Less be Lola hálószobájába! Íme a karácsonyfája

Forrás: Instagram/ lolamusicofficial -
karácsony énekesnő Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Végre" - írta ki nyilvános közösségi oldalára Lola, majd pedig feltöltött egy pizsamás képet Instagramra.

A fiatal énekesnő, aki a minap jelentette be, hogy ismét eljegyezték, igazán szeretheti a karácsonyt, hiszen izgatottan várta az ünnepet, és azt, hogy feldíszíthesse karácsonyfáját. Íme a remekmű:

Forrás: Instagram/ lolamusicofficial

Nem Lola az egyetlen hazai híresség, aki betekintést engedett intim, karácsonyi pillanataiba. "Jártunk" Csobot Adélnál és Istenes Bencénél, a Berki családnál Miamiban, és persze Sarka Katáéknál is. Karácsonyoztunk Lilunál és kiskutyájánál, és Cserpes Lauránál is. Zimány Linda pizsamában mutatta meg magát, Mihalik Enikő pedig retrofotót tett közzé.

Hatalmas és csodaszép: Ez lenne Vajna Tímea és Andy Vajna karácsonyfája?http://www.life.hu/sztarok/20151225-vajna-timea-es-andy-vajna-karacsonyfaja-oriasi-nagy-es-csodaszep-ime-egy-foto.htmlTimi azt nem kötötte instagramos követői orrára, hogy otthon van-e, csak kiposztolt egy csodálatos képet, melyen egy bámulatos fenyőfa mellett áll. Így csak tippelni tudunk, hogy ez lehet a család karácsonyfája. TV + Sztárok--Liluékhoz virslit hozott a Jézuska: Cuki karácsonyi fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151225-liluekhoz-virslit-hozott-a-jezuska-cuki-karacsonyi-fotot-posztolt-a-musorvezeto.htmlNem Lilu az egyetlen hazai híresség, aki betekintést engedett intim, karácsonyi pillanataiba. "Jártunk" Csobot Adélnál és Istenes Bencénél, a Berki családnál Miamiban, és persze Sarka Katáéknál is. TV + Sztárok--Elnöki karácsony! Így fest az ünnep Wellhello módrahttp://www.life.hu/sztarok/20151225-elnoki-karacsony-igy-fest-az-unnep-wellhello-modra-fluor-tomi-posztolt.htmlElnöki ügy, elnöki ünnep. Fluor Tomi és Diaz is megmutatták fenyőfájukat. TV + Sztárok--Iszak Eszti végtelen hosszú lábakat villantott a karácsonyfa alatthttp://www.life.hu/sztarok/20151225-ime-iszak-eszti-vegtelen-hosszu-labai-a-karacsonyfa-alatt-csodas-foto.htmlA szépséges műsorvezető igazán csodálatos karácsonyi fényképet tett közzé.TV + Sztárok--Ünnepi heverészés: Gáspár Evelin fejjel lefelé karácsonyozikhttp://www.life.hu/sztarok/20151225-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-fejjel-lefele-karacsonyozik-es-fotozik.htmlGyőzike lánya, aki legutóbb fürdőruhában mutatta meg követőinek csodás testét, ma délelőtt újabb szelfit posztolt.TV + Sztárok--Karácsony éjjel: Cserpes Laura édes mackólány lett - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151225-cserpes-laura-enekesno-edes-mackolany-lett-instagramra-fotoz.htmlMíg a Berki-család Floridából üzent, addig Cserpes Laura a nappalijából köszöntötte a követőit.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.