Kiss Daniella bikiniben vágyakozik vissza Kínába - Dögös fotó!

modell Kína szépségkirálynő Kiss Daniella bikini verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a magyar szépségkirálynő nem ért el helyezést a világversenyen, mégis örömmel gondol vissza a Kínában eltöltött hetekre. 

"Egy kicsit visszarepültem "Sanya-ra" - írta a képe mellé az idei Miss World Hungary. Daniella biztosan rengeteg élménnyel gazdagodott, és megannyi gyönyörű ruhában pózolhatott. Erről meg is osztott egy felvételt a rajongóival, amelyen éppen bikiniben feszít a szálloda előtt.

Forrás: Facebook/Kiss Daniella
Nagyon kiakadtak rajongói Sarka Katára - Durva kommentekhttp://www.life.hu/sztarok/20151229-nagyon-kiakadtak-rajongoi-sarka-katara-egy-beszolasa-miatt.htmlParázs vita alakult ki Sarka Kata egyik, edzőteremből posztolt fényképe alatt. A szóváltás hevében pedig többen megorroltak Hajdú Péter feleségére. TV + SztárokOrigoDemjén Rózsi: "Semmi kivetnivalót nem találtam abban, amit Ákos mondott"http://www.life.hu/sztarok/20151229-demjen-rozsi-szerint-az-akos-ugyet-csak-felfujtak-egyet-ert-az-enekessel.htmlA 69 éves legendás énekes-dalszerző szerint semmi kivetnivaló nincs abban, amit kollégája mondott az Echo Tv műsorában. Állítása szerint valakinek nagyon bökhette a csőrét az interjú. TV + Sztárok--Napi sztármagazint vezet januártól Szabó Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20151228-napi-sztarmagazin-vezet-januartol-szabo-zsofi.htmlHétköznaponként jelentkező sztármagazint vezet jövőre Szabó Zsófi! Az RTL Klubon látható Story Extra című műsort január 11-től, a Híradó előtt láthatják majd a nézők. TV + Sztárok--Lopással vádolják Dwayne Johnsont és Mark Wahlberget http://www.life.hu/sztarok/20151228-dwayne-johnsont-es-mark-wahlberget-bepereltek-allitolag-elloptak-tobb-sztorit-a-sorozatukhoz.htmlA két hollywoodi szupersztárt a Nagypályások írói perelték be, méghozzá azért, mert szerintük ellopták az általuk írt sztorikat. TV + SztárokNorthfotoHajdú Péter: "Azta, mit találtam" - Elképesztő fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151227-hajdu-peter-zambo-jimmyvel-keszult-retrofotot-posztolt.htmlFényképek nézegetésével tölthetik a karácsonyt követő vasárnapot Hajdúék. A Frizbi műsorvezetője az alábbi kincsre bukkant. TV + SztárokOrigoGörög Zita meseszép téli fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20151226-gorog-zita-meseszep-teli-fotot-posztolt.htmlBejgli előtt, bejgli után - írta fotójához Görög Zita a Facebookon. A modell szokásos karácsonyi programjával dolgozza le az ünnepi finomságokat.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.