Parázs vita alakult ki Sarka Kata egyik, edzőteremből posztolt fényképe alatt. A szóváltás hevében pedig többen megorroltak Hajdú Péter feleségére. 

Ahogy arról korábban beszámoltunk: Sarka Kata egy igazán csinos fotóval jelentkezett be legutóbb az edzőteremből, ahová jár. Persze a kommentelők mindjárt aktivizálták magukat, a dícsérő szavak mellett pedig - ahogyan az lenni szokott - megjelentek a negatív beszólások is. Egy ilyenre reagált Kata kicsit hevesebben.

Forrás: Origo

„Istenem! Mennyi ostoba ember! Ti nem veszitek észre, hogy ez a nő folyton a Photoshopot használja, és Ti egy »megcsinált« alakot dicsőítetek? Annyira nevetséges. A karjánál látszik, hogy a fehér oszlop görbül, csak a vak nem veszi észre, és már számtalan más képénél is szemmel látható nyomai voltak. Ez a nő egy ostoba műnő, aki folyton csak magával van elfoglalva. Égés szerintem a férje számára is. Ez nem NŐ, hanem egy tinilány komplexusokkal. A nő nem itt kezdődik, hanem Osvárt Andinál, Kulcsár Edinánál…és még sorolhatnám. Aki ennyit foglalkozik magával, annál súlyos problémák vannak” – írja az egyik kommentelő.

Kata, aki példaértékűen edzi testét, és ha csak teheti, felhívja a figyelmet az egészséges életmód fontosságára, a következőképpen reagált a hozzászólásra: "Nem görbül semmi, mert nem használok semmit! Az egy fitneszeszköz mögöttem, te idióta!"

Erre egy kész kommentlavina indult be, sokan nehezményezték, hogy Hajdú Péter felesége miért használ ilyen szavakat.

"Hát, Kata, csalódtam benned, hogy embereket a negatív kritika miatt »csak úgy« leidiótázol! Mivel közszereplővé váltál a férjed mellett, bizony a kritikákat muszáj elfogadnod!” - szólt az egyik hozzászólás, míg többen adtak hangot annak, hogy eddig kedvelték Katát, de ez a megmozdulása nem volt számukra szimpatikus. Persze sokan elfelejtik ilyenkor, hogy mind emberek vagyunk, akiket ki lehet hozni a sodrukból.