Gyakorlatilag nulla önerőből jut el a világ legkülönlegesebb országaiba a 25 éves Monica Lynn, akinek internetes udvarlói finanszírozzák utazásait.

Egészen 2015 januárjáig még soha nem hagyta el az Egyesült Államokat az Alabamában élő Monica Lynn, aki ez év végéig összesen 9 országban fordult meg, köztük Olaszországban, Barbadoson és a Fülöp-szigeteken - miközben egyetlen fillért sem kellett költenie. 

Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

Monica, akinek nyaralós képeit itt nézheted meg, utazásait azok a hódolói finanszírozták, akiket egy szingliknek szóló internetes oldalon ismert meg: a website lényege, hogy összehozzák az utazni vágyó hölgyeket azokkal az urakkal, akik társat keresnek maguk mellé egy-egy nyaralásukhoz. A weboldal azokat a sikeres férfiakat gyűjti egybe, akiknek nincs idejük a szokások módon ismerkedni, és így lehetővé teszi számukra, hogy kicsit felgyorsítsák a folyamatot - magyarázta a Daily Mailnek a korábban pénzügyi elemzőként dolgozó Monica, aki ennek köszönhetően tevegelt a sivatgban Dubaiban, és végigjárhatta Hongkong legmenőbb üzleteit. Elmondása szerint teljesen megéri a dolog, hiszen ezekért az utakért nagyjából 10 évet kellett volna dolgoznia. Ám mivel semmi sincs ingyen, felmerül a kérdés: ő mivel fizet partnereinek? Monica szerint a szex egyáltalán nem kötelező. Ez úgy működik, mint bármelyik másik társkereső oldal, csak ez esetben az utazás is benne van a dologban- magyarázta.