Együtt ünnepelt a Gáspár család - Evelin igazi bombázó

Forrás: Gáspár Evelin/Instagram -
Gáspár Győző Gáspár Evelin Gáspár Virág Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspárék az idén kimaxolták a szilvesztert, és ezt fotókkal is dokumentálták. Evelin szelfijéről már írtunk is, most mutatjuk a többi felvételt. 

Mintha a Győzike-show folytatását látnánk, úgy feszít a fotón a négy Gáspár. Ők aztán nem aprózták el az ünneplést, a háttér, amely előtt pózolnak, önmagáért beszél.

Forrás: Gáspár Evelin/Instagram

A testvérek azért a szülőktől külön, ketten is fotózkodtak egyet: übercsini ruhába bújtak mindketten.

Forrás: Origo
Dobó Kata: "Bevallom nem bánom, hogy ennek ma vége"http://www.life.hu/sztarok/20160101-dobo-kata-szilveszteri-jokivansaga.htmlFacebookján kívánt nagyon boldog 2016-ot követőinek a gyönyörű Dobó Kata. TV + SztárokOrigoÍgy bolondozott szilveszterkor Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20160101-hazibulival-bucsuztak-2015tol-toth-gabiek.html"Nem dolgozunk ma!!! Házibulizuuuunk!" - tette közzé Instáján Tóth Gabi. Az énekesnőre rá is fér a pihenéssel egybekötött kikapcsolódás, ugyanis az elmúlt évben is temérdek teendője akadt. TV + Sztárok--Ilyen volt 2015 a Life.hu kameráján keresztül - Vigyázat: celebcunami következikhttp://www.life.hu/sztarok/20160101-ilyen-volt-2015-a-life-hu-kamerajan-keresztul.htmlKollégánk, Máté 2015-ben számos celebrendezvényen megfordult és interjúzott. Alábbi zenés összeállításunkban a legjobb pillanatokat láthatod. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huIsmét hatalmas bakiparádé volt a Jóban Rosszban sorozatban - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20151231-hatalmas-grimaszolas-es-bakiparade-a-joban-rosszban-forgatasan.htmlÖsszeakadó nyelvek, vicces grimaszolások - néha még a legjobb színészekkel is előfordul, hogy belesülnek a szövegbe. Ezek voltak a Jóban Rosszban forgatásainak legviccesebb pillanatai. TV + Sztárok--"Szomorúak vagyunk" - Csalódott A Dal kizárt indulója, a Misztrálhttp://www.life.hu/sztarok/20151231-a-dalbol-kizart-misztral-egyuttes-csalodott.htmlMivel egyszer már elhangzott a nyilvánosság előtt az együttes dala, nem szállhatnak versenybe az Eurovíziós Dalfesztivál színpadáért. A zenekar koncertszervezője elmondta: szakmai dolgot sejtenek a háttérben. TV + SztárokFotó: Zirig Árpád - TáfelspiccHujber Ferenc Gesztesi Károlyról: "Mindenkinek vannak rossz periódusai"http://www.life.hu/sztarok/20151231-hujber-ferenc-szinesz-nem-haragszik-gesztesi-karolyra-es-mindenkinek-vannak-rossz-periodusai.htmlKonfliktusok nélkül zajlik a közös munka Hujber Ferenc és kollégája, Gesztesi Károly között, és egyáltalán nem haragszik a színészre a lemondott fellépései miatt. TV + Sztárok--Haragszanak a szomszédok Lagzi Lajcsirahttp://www.life.hu/sztarok/20151231-lagzi-lajcsi-mulatos-zenesz-szomszedai-haragszanak-ra-sosem-volt-jo-a-viszonya-veluk.htmlEgy megkérdezett környékbeli szerint az előzetes letartóztatásban lévő mulatóssztár már a kezdetektől fogva ellenszenves volt, börtönbe kerülése óta pedig még annyira sem szimpatikus a szomszédainak.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.