Ismét hatalmas bakiparádé volt a Jóban Rosszban sorozatban - Videó!

Forrás: EVA/Eva -
Jóban Rosszban forgatás baki bakiparádé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeakadó nyelvek, vicces grimaszolások - néha még a legjobb színészekkel is előfordul, hogy belesülnek a szövegbe. Ezek voltak a Jóban Rosszban forgatásainak legviccesebb pillanatai. 

Már múltkor is nagyokat kuncogtunk a Jóban Rosszban sorozat sztárjain, akik vicces bakizásaikkal nem csak egymás, hanem a nézők szemébe is könnyeket csalnak. Szerencsére itt van az újabb adag:

Figyelem! Holnap csak délig lesznek nyitva az üzletekhttp://www.life.hu/news/20151230-szilveszterkor-csak-delig-lesznek-nyitva-az-uzletek.htmlAz év utolsó napján az üzletek csak délig lehetnek nyitva a törvény szerint. NewsThinkstockGyerekpornó birtoklása miatt tartóztatták le a Glee színészét, Mark Sallingothttp://www.life.hu/news/20151230-mark-sallingot-a-glee-szineszet-gyerekporno-birtoklasa-miatt-tartoztattak-le.htmlLetartóztatták a Glee - Sztárok leszünk című sorozat színészét, mert állítólag gyerekpornót tartott otthonában. NewsOrigoSúlyos autóbalesetet szenvedett James Woods hollywoodi színészhttp://www.life.hu/news/20151216-james-woods-68-eves-szinesz-sulyos-autobalesetet-szenvedett.htmlA sztár csupán a szerencsének köszönheti, hogy túlélte a balesetet, amely hét autót érintett a Sziklás-hegységben. News--Jövőre már 3D-ben is látni lehet, milyen lesz a Városliget új képehttp://www.life.hu/news/20151208--jovore-3d-ben-mar-lathato-lesz-a-varosliget-uj-kepe.htmlA jövő év második felében, a pályázati tervezési rendszer lezárulásával 3D-ben már látni lehet, miként fog festeni a Városliget új képe 2018-2019-ben. News--Akár 10 év börtönre ítélheti Johnny Depp feleségét, Amber Heardöt az ausztrál bírósághttp://www.life.hu/news/20151207-amber-heard-johnny-depp-felesege-szemelyesen-akar-birosag-ele-allni-ausztraliaban.htmlJohnny Depp felesége, Amber Heard személyesen akar az ausztrál bíróság elé állni jövőre, amikor a kutyáik illegális bevitelével kapcsolatos ügyet tárgyalják. A színésznőt akár 10 év börtönre is ítélhetik. News--Tragédia! Elhunyt a Stone Temple Pilots énekese, Scott Weilandhttp://www.life.hu/news/20151204-elhunyt-scott-weiland-a-stone-temple-pilots-enekese.htmlÁlmában érte a halál a híres Stone Temple Pilots 48 éves énekesét, Scott Weilandot. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.