Tóth Gabi házibuli szilveszter Trap kapitány
"Nem dolgozunk ma!!! Házibulizuuuunk!" - tette közzé Instáján Tóth Gabi. Az énekesnőre rá is fér a pihenéssel egybekötött kikapcsolódás, ugyanis az elmúlt évben is temérdek teendője akadt. 

2015 egyértelműen az ő éve volt: nem csupán további szakmai sikereket ért el, de a szerelem is rátalált. Emlékezetes marad szereplése Friderikusz Sándor műsorában is, amelyből még azok közül is sokan megkedvelték, akik korábban inkább kritizálták.

Forrás: Tóth Gabi/Instagram

Ilyen volt 2015 a Life.hu kameráján keresztül - Vigyázat: celebcunami következikhttp://www.life.hu/sztarok/20160101-ilyen-volt-2015-a-life-hu-kamerajan-keresztul.htmlKollégánk, Máté 2015-ben számos celebrendezvényen megfordult és interjúzott. Alábbi zenés összeállításunkban a legjobb pillanatokat láthatod. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huVágó István poénján szakadunkhttp://www.life.hu/sztarok/20151231-vago-istvan-nagyon-vicceset-posztolt.htmlFelhívásban keres új VÁGÓ munkatársat az RTL Klub. A kvízprofesszor, Vágó István azonnal le is csapta a magas labdát, egy halálosan vicces posztban. TV + Sztárok--Ezeken a szelfiken háborgott az internet 2015-benhttp://www.life.hu/sztarok/20151231-ezeken-a-szelfiken-haborgott-az-internet-2015-ben.htmlBizony az idén sem volt hiány észveszejtő szelfikből, de most megmutatjuk közülök a legütősebbeket. TV + SztárokThinkstockHujber Ferenc Gesztesi Károlyról: "Mindenkinek vannak rossz periódusai"http://www.life.hu/sztarok/20151231-hujber-ferenc-szinesz-nem-haragszik-gesztesi-karolyra-es-mindenkinek-vannak-rossz-periodusai.htmlKonfliktusok nélkül zajlik a közös munka Hujber Ferenc és kollégája, Gesztesi Károly között, és egyáltalán nem haragszik a színészre a lemondott fellépései miatt. TV + Sztárok--Durva! Ezek voltak 2015 legnagyobb bakijai a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/sztarok/20151231-ezek-voltak-2015-legnagyobb-bakijai-a-sztarvilagban.htmlHiába, a sztárok is csak emberek, velük is előfordul, hogy néha rosszabb passzban vannak: péniszt villantanak több ezer ember előtt, leesnek a színpadról, vagy éneklés közben nyílik ki a fellépőruhájuk. Összegyűjtöttük 2015 legnagyobb sztárbakijait. TV + Sztárok--Óvadék ellenében szabadlábra került Bill Cosbyhttp://www.life.hu/sztarok/20151231-bill-cosby-csaladja-egymillio-dollaros-ovadekot-tett-le-szabadlabon-vedekezhet-a-szinesz.html Szabadlábra került Bill Cosby, aki ellen szerdán délelőtt emeltek vádat szexuális bántalmazás miatt. Családja egymillió dolláros óvadékot tett le. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.