Kemény mínuszokkal folytatódik a január

Forrás: Getty Images/iStockphoto/ATAMANENKO EVGENY/"Evgeny Atamanenko " -
időjárás-előrejelzés hőmérséklet mínusz fagy január tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfő éjszaka akár -17 fokig hűl a levegő, enyhülésre csak a hét második felében számíthatunk.

Hétfő délelőtt nyugat felől egyre többfelé havazás kezdődik, a Dunától keletre inkább a nap második felében számíthatunk hóesésre - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből. Tovább fokozhatja a hidegérzetünket a többfelé megélénkülő szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és -7 fok között alakul, késő este általában -4, -9 fokra számíthatunk.

Forrás: Thinkstock

Hosszú idő után először kedden mérhetünk nulla fok feletti értéket: a legmagasabb nappali hőmérséklet -3 és +2 fok között alakul, este -11 és -4 közé hűl a levegő.

Gyalogost gázolt a vonat: Az utasokat vonatpótló autóbuszok szállítjákhttp://www.life.hu/news/20160103-gyalogost-gazolt-a-vonat-az-utasokat-vonatpotlo-autobuszok-szallitjak.htmlZalabér-Batyk és Pókaszepetk között halálra gázolt egy férfit a Celldömölkről Zalaegerszegre közlekedő vonat vasárnap reggel.NewsMTI/Máthé ZoltánHamis iratokkal használták fel Czeizel Endre spermáját?http://www.life.hu/news/20160104-czeizel-endre-spermajat-hamis-iratokkal-hasznaltak-fel.htmlA Blikk információi szerint dr. Czeizel Endre családjának egy része azt állítja: a tudós legkisebbik gyermeke úgy fogant, hogy Czeizel spermáját jogtalanul használták fel, és ezért közokirat-hamisításért feljelentés is született ismeretlen tettes ellen. NewsFotó: Zsigmond László/Life.huÁtlagosan 24 ezer forinttal nőnek a nyugdíjak 2016-ban: Íme az új havi összeg!http://www.life.hu/news/20160103-atlagosan-24-ezer-forinttal-nonek-a-nyugdijak-2016-ban.htmlA januártól érvényes 1,6 százalékos nyugdíjemelés hatására átlagosan 24 ezer forinttal nőnek éves szinten a nyugdíjak 2016-ban - mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára. Az emelés 2,6 millió nyugdíjast érint, utána az átlagnyugdíj összege havi 120 825 forint lesz.News--Tömegbaleset a Dakar-rali első napján: Sok a sérült, köztük gyerekek ishttp://www.life.hu/news/20160103-tomegbaleset-a-dakar-rali-elso-napjan-buenos-airesben-sok-a-serult-koztuk-gyerekek-is.htmlTömegbaleset árnyékolta be a 2016-os Dakar-rali első napját, amelyen egy kínai versenyző, Kuo Mei-ling a nézők közé sodródott Mini Cooperjével. A szervezők tájékoztatása szerint tizenhárman sérültek meg, köztük öt gyerek. NewsAFPVégre havazott: Húsz centi hó esett az Alpokbanhttp://www.life.hu/news/20160103-vegre-havazott-husz-centi-ho-esett-az-alpokban-mar-nagyon-vartak.htmlA hétvégén - hosszú idő után - végre havazott a svájci Alpokban - közölte vasárnap a svájci meteorológiai intézet.News--Gyászhír! A Rajnában találták meg a válogatott focista, Steve Gohouri holttestéthttp://www.life.hu/news/20160103-elhunyt-steve-gohouri-az-elefantcsontparti-valogatott-es-a-borussia-monchengladbach-focistaja.htmlElhunyt az elefántcsontparti labdarúgó-válogatott és a német élvonalbeli Borussia Mönchengladbach korábbi védője, Steve Gohouri. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.