Sokan azt gondolják, hogy a sztárok élete csak csillogásból és fényűzésből áll. Ennél nagyobbat nem is tévedhetnének! Pár hollywoodi filmcsillag ugynis kis híján életét vesztette egy-egy forgatás során.

Jason Statham

A rosszfiú majdnem vízbe fulladt a Feláldozhatók 3 forgatásán. A sztár autójában elromlott a fék, és a száguldó jármű egyenesen a Fekete-tenger felé száguldott. Mielőtt azonban elsüllyedt volna, Statham időben kiugrott, így túlélte az esetet.

Forrás: Pro Video

Johnny Depp

A Magányos lovas forgatásán vágta közben a színész lecsúszott a nyeregről, és több méteren keresztül fejjel lefelé lógott. Az életét az mentette meg, hogy leugrott az állatról, mielőtt az agyon taposta volna.

Forrás: AFP/Tiziana Fabi

Halle Berry

A hívás című film egyik verekedős jeleneténél úgy beverte a fejét a betonba, hogy elveszítette az eszméletét. Bár napokig kórházban volt, végül nem lett maradandó sérülése.

Forrás: AFP

Jennifer Lawrence

Az éhezők viadala első részének forgatásakor kis híján megfulladt, ugyanis az egyik füstgép elromlott a jelenet felvétele közben.    

Forrás: AFP/Nicholas Hunt

Charlize Theron

A gyönyörű színésznő nyaka az Aeon Flux film egyik jelenetének felvétele közben sérült meg, ami miatt nyolc hétre leállt a forgatás, és a sztár kórházba került. 

Forrás: AFP/Jason Kempin