Bradley Cooper 41 éves lett - 3 film, amiben szexistent játszott!

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy -
film színész Bradley Cooper sztár születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi hollywoodi szívtipró, akiért döglenek a nők. A sármos sztár az idő múlásával egyre dögösebbé vált, sőt, mondhatni most éli az igazi fénykorát. 

Bradley Coopert a legkeresettebb színészek között tartják számon. Számtalan híres filmben játszhatott főszerepet, és mutathatta meg tehetségét a nagyközönségnek. Összeszedtük a három legjobbat, amik láttán a mai napig megdobban a szívünk.

Nem kellesz eléggé

Nem csak az életben, de a mozivásznon is a legszebb nők veszik körül Coopert, aki persze élvezi is a szituációt. A film története szerint bár imádja a feleségét, nem tud megálljt parancsolni vágyainak, és viszonyt kezd a Scarlett Johansson által alakított Annával. A románc hamar kiderül, és a színész a két szék közül a földre esik.

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

Lopott szavak

Zoe Saldana és partnere között láthatóan izzott a levegő a forgatásokon. A történet egy fiktív karakterről szól, aki évekkel ezelőtt ellopta egy másik író sztoriját. Bár a turpisság évekig nem derül ki, a főszereplő így is elveszíti a szeretett feleségét, és később a karrierje is romokban hever majd.

Bradley Cooper és Zoë Saldana Forrás: Facebook/The Words

Napos oldal

Jennifer Lawrence és Bradley Cooper már összeszokott párosnak számítanak Hollywoodban. A filmben mindketten súlyos mentális problémákkal küzdenek, melyből együtt szeretnének kikecmeregni. Bár egy ideig kerülgetik egymást, végül mégis rájönnek, hogy csak együtt lesznek képesek újjáépíteni a jövőjüket.

Jennifer Lawrence és Bradley Cooper Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

Kiírták a Barátok közt egyik fontos karakterét, Schneider Róbertethttp://www.life.hu/sztarok/20160105-kiirtak-a-sorozatbol-pasztor-tibort-gyilkossag-aldozata-lett-a-jokepu-uzletember.htmlPásztor Tibor karakterét könyörtelenül kiírták a sorozat készítői - gyilkosság áldozata lett. Hogy ki is végzett vele, egyelőre nem derült ki. TV + Sztárok--Százmilliót követel Czeizel Endre szeretője http://www.life.hu/sztarok/20160105-dr-czeizel-endre-elhunyt-orvosprofesszor-szeretoje-vagyoni-kovetessel-allt-elo-a-csaladdal-szemben.htmlAz elhunyt orvosprofesszor szeretője százmillió forintra tart igényt a Czeizel-vagyonból. A család kiakadt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huHoppá! Egy dalban spoilerezett Csórics Balázs, a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20160104-egy-dallal-rukkolt-elo-csorics-balazs-az-rtl-klub-baratok-kozt-rudija.htmlA Barátok közt Rudija gitárt ragadott és elénekelte, mi várható a sorozatban az elkövetkezendő hetekben. TV + Sztárok--Kocsis Korinna szexi melleket villantott edzés közben - Elképesztő fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160104-kocsis-korinna-modell-mellvillantos-kistopban-edzett.htmlA gyönyörű modell az új évet edzéssel kezdte, és igazi férfivadító szerelésben pózolt. TV + Sztárok--Rékasi Károly védelmet kér Pikali Gerda exe ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20160104-rekasi-karoly-vedelmet-ker-pikali-gerda-exe-ellen.htmlKarácsonykor kiújult a viszály Pikali Gerda volt párja, Cs. Géza és Rékasi Károly között. A színésznő volt férje ezúttal Rékasi Károly felnőtt lányát, Esztert is belekeverte a konfliktusba. TV + Sztárok--Király Linda szebb, mint valaha: Gyönyörű szelfit tett közzé!http://www.life.hu/sztarok/20160103-kiraly-linda-enekesno-szebb-mint-valaha-gyonyoru-szelfit-osztott-meg.htmlA csodálatos énekesnő, akinek leggyakrabban súlyingadozásáról szólnak a hírek, most egy igazán szép képet osztott meg közösségi oldalán.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.